Σάββατο  23  Φεβρουαρίου    Ανατολή Ηλίου - Sunrise 07:04  Δύση Ηλίου - Sunset 18:10 - Διάρκεια ημέρας: 11 ώρες, 5 λεπτά   |       English version  IN ENGLISH S
meteo.gr Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Νέος μετεωρολογικός σταθμός στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης

Σε λειτουργία βρίσκεται από την Παρασκευή 7 Σεπτεμβρίου 2018 ο νέος αυτόματος μετεωρολογικός σταθμός του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, ο οποίος φιλοξενείται στους χώρους της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης (https://tif.helexpo.gr/, https://www.helexpo.gr/). Ο νέος μας σταθμός, που χρηματοδοτήθηκε από το διακρατικό ερευνητικό έργο INTERREG-BALKAN-MEDITERRANEAN 2014-2020-BERTISS (BalkanMed real time severe weather service), με τη συμμετοχή Ελλάδας, Κύπρου και Βουλγαρίας, καταγράφει ανά δέκα λεπτά τιμές θερμοκρασίας, υγρασίας, ταχύτητας και διεύθυνσης ανέμου, βροχής, και ατμοσφαιρικής πίεσης στο κέντρο της πόλης της Θεσσαλονίκης. Έτσι προσφέρει πολύτιμη μετεωρολογική πληροφορία τόσο στους επισκέπτες και εκθέτες της ΔΕΘ, όσο και στους κατοίκους της πόλης, σε καθημερινή βάση. Τις καταγραφές του σταθμού μας μπορείτε να τις παρακολουθείτε από τη σελίδα http://penteli.meteo.gr/stations/helexpo/.

Το meteo.gr και το Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών θα ήθελαν να ευχαριστήσουν τη διεύθυνση της ΔΕΘ και ιδιαίτερα τον κ. Αριστείδη Γραμμένο, Διευθυντή της Τεχνικής Υπηρεσίας, για την άψογη συνεργασία και της βοήθειά τους. Ευχόμαστε από καρδιάς κάθε επιτυχία στη 83η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης!

 

Εκ μέρους του meteo.gr

Καραγιαννίδης Αθανάσιος, Κωνσταντίνος Λαγουβάρδος

 

Τρίτη, 11 Σεπτεμβρίου 2018

Kαταχωρήθηκε 5 μήνες πρινΠατήστε εδώ για να δείτε το αρχείο άρθρων.
ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΩΝ
ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΕΣ
ΟΡΕΙΝΗ ΦΩΚΙΔΑ -8°C
ΦΛΩΡΙΝΑ -6°C
ΜΕΤΣΟΒΟ -6°C
ΜΥΚΗ -6°C
ΝΕΥΡΟΚΟΠΙ -5°C
ΥΨΗΛΟΤΕΡΕΣ
ΑΜΟΡΓΟΣ 14°C
ΚΑΣΤΕΛΛΟΡΙΖΟ 13°C
ΑΝΑΦΗ 13°C
ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ 12°C
ΧΑΝΙΑ 12°C
Τα παραπάνω δεδομένα (ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΕΣ/ΥΨΗΛΟΤΕΡΕΣ) αποτελούν προγνώσεις. Για παρατηρήσεις (realtime) πατήστε εδώ
 
Τελευταία ενημέρωση προγνώσεων πριν 7 ώρες