Πέμπτη  29  Οκτωβρίου    Ανατολή Ηλίου - Sunrise 06:48  Δύση Ηλίου - Sunset 17:28 - Διάρκεια ημέρας: 10 ώρες, 40 λεπτά   |       English version  IN ENGLISH A
meteo.gr Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Αποτελέσματα διαγωνισμού καιρικής φωτογραφίας

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε σήμερα ο πρώτος φωτογραφικός διαγωνισμός του Meteo Gr στο Facebook και η ψηφοφορία του κοινού ανέδειξε τους 10 νικητές ανάμεσα σε 935 συμμετοχές!

O Πάχος Παπαστεφάνου κέρδισε την 1η θέση με την εξαιρετική του φωτογραφία από τον φάρο της Άνδρου εν μέσω θυέλλης, ενώ στην 2η θέση ακολουθεί ο Μάκης Ζούμπλιος με τους αμμόλοφους της Νέας Περάμου. Την πρώτη 3άδα συμπληρώνει ο Μιχάλης Καλογεράκης με την Τέλενδο της Καλύμνου κατά τη διάρκεια ηλιοβασιλέματος.

Ακολουθούν οι: Christina Tavantzopoulou, Giannis Papakoutis, Stamatia KaridaAlkaios MetaxasChristos Diakodimitriou, Panos Archontis και John Tourtas. Μπορείτε να δείτε και τις 10 φωτογραφίες στο παρακάτω βίντεο.

Οι 3 πρώτες θέσεις κερδίζουν από ένα ανεμόμετρο χειρός Benetech GM816, προσφορά της εταιρείας Stravon - ο καιρός για τους αγρότες, ενώ οι επόμενες 7 από μία κούπα MeteoGr.

Συγχαρητήρια σε όλους! Σας ευχαριστούμε θερμά για τη συμμετοχή σας!

 

 

H κριτική επιτροπή του διαγωνισμού meteo.gr:

Κωνσταντίνος Λαγουβάρδος, Αλέξανδρος Μούστρης, Ντάφης Σταύρος, Μανώλης Θράβαλος

 

 
Πατήστε εδώ για να δείτε το αρχείο άρθρων.
ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΩΝ
ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΕΣ
ΚΑΣΤΟΡΙΑ 7°C
ΦΛΩΡΙΝΑ 7°C
ΜΕΤΣΟΒΟ 7°C
ΣΙΑΤΙΣΤΑ 7°C
ΔΕΣΚΑΤΗ 7°C
ΥΨΗΛΟΤΕΡΕΣ
ΚΑΣΤΕΛΛΟΡΙΖΟ 22°C
ΚΑΡΠΑΘΟΣ 21°C
ΑΓ.ΝΙΚΟΛΑΟΣ 21°C
ΒΑΪ 21°C
ΛΙΝΔΟΣ 21°C
Τα παραπάνω δεδομένα (ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΕΣ/ΥΨΗΛΟΤΕΡΕΣ) αποτελούν προγνώσεις. Για παρατηρήσεις (realtime) πατήστε εδώ
 
Τελευταία ενημέρωση προγνώσεων: 19:33