Δευτέρα  21  Σεπτεμβρίου    Ανατολή Ηλίου - Sunrise 07:12  Δύση Ηλίου - Sunset 19:22 - Διάρκεια ημέρας: 12 ώρες, 10 λεπτά   |       English version  IN ENGLISH N
meteo.gr Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Yγεία, άνεση και καλύτερη ζωή με τον Delonghi DDS20

 

Tα τελευταία χρόνια οι αφυγραντήρες διεκδικούν μια θέση στο σπίτι μας και μας έχουν γίνει απολύτως απαραίτητοι καθώς απαλλάσσουν τον χώρο μας από την περιττή υγρασία, εμποδίζουν την ανάπτυξη μούχλας και χαρίζουν μια υγιεινή και άνετη ατμόσφαιρα.

Ο αφυγραντήρας DDS20 της Delonghi συγκεντρώνει όλα τα χαρακτηριστικά ενός αποτελεσματικού και εύχρηστου αφυγραντήρα, με λειτουργίες που θα σας λύσουν τα χέρια. Έχει μεγάλη δυνατότητα αφύγρανσης (20 lt /24ώρες) και σε συνδυασμό με την υψηλή ροή αέρα, μπορεί να φιλτράρει τον αέρα από μεγάλους χώρους. Διαθέτει μεγάλο δοχείο νερού (4.5 lt) αλλά και δυνατότητα μόνιμης σύνδεσης στην αποχέτευση μέσω ειδικού σωλήνα, ώστε ξεγνοιάζετε από το άγχος του να αδειάζετε συνέχεια το δοχείο.

Ένα από τα σημαντικότερα πλεονεκτήματά του είναι ότι διαθέτει ηλεκτρονικό αντιψυκτικό μηχανισμό που του επιτρέπει να λειτουργεί ακόμα και σε πολύ χαμηλές θερμοκρασίες (έως 2 οC) κι έτσι είναι η ιδανική επιλογή για χώρους που δεν θερμαίνονται ή θερμαίνονται ανεπαρκώς.

Ο DDS20 διαθέτει ηλεκτρονικό χειριστήριο ελέγχου που κάνει πανεύκολο τον έλεγχο των λειτουργιών και των παραμέτρων της συσκευής, ενσωματωμένο υγρόμετρο και θερμόμετρο που ανά πάσα στιγμή δείχνει το ποσοστό υγρασίας και τη θερμοκρασία στον χώρο αντίστοιχα και προσφέρει τη δυνατότητα επιλογής ανάμεσα σε τρεις ταχύτητες ανεμιστήρα.

Με τον 24ωρο χρονοδιακόπτη έναρξης και παύσης της λειτουργίας της συσκευής, έχετε τη δυνατότητα να ρυθμίζετε την λειτουργία του ακόμα και για τις ώρες που λείπετε από το σπίτι ή κοιμάστε, χωρίς άγχος, αφού μάλιστα με το «σύστημα ελέγχου δοχείου νερού» η συσκευή σταματά αυτόματα όταν το δοχείο γεμίσει. Τέλος, η λειτουργία «στεγνώματος ρούχων» είναι ιδανική για τις βροχερές μέρες του χειμώνα, με τα ρούχα να στεγνώνουν εύκολα και γρήγορα, χωρίς να γεμίζουν με υδρατμούς τον χώρο σας.

Ο αφυγραντήρας DDS20 της Delonghi έχει πρακτική χειρολαβή και ροδάκια μεταφοράς κι έτσι μπορείτε να τον μεταφέρετε από δωμάτιο σε δωμάτιο, για να εξασφαλίσετε σε όλο το σπίτι υγιεινή ατμόσφαιρα, καθαρές από τη μούχλα επιφάνειες και περισσότερη θαλπωρή. Μια επιλογή για υγεία, άνεση και καλύτερη ζωή!
Πατήστε εδώ για να δείτε το αρχείο άρθρων.
ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΩΝ
ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΕΣ
ΣΟΧΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ 7°C
ΛΑΧΑΝΑΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ 7°C
ΦΙΛΙΠΠΟΙ 8°C
ΜΕΤΣΟΒΟ 8°C
ΝΕΥΡΟΚΟΠΙ 8°C
ΥΨΗΛΟΤΕΡΕΣ
ΡΟΔΟΣ 24°C
ΙΑΛΥΣΟΣ 24°C
ΚΑΡΠΑΘΟΣ 23°C
ΣΥΜΗ 23°C
ΤΗΛΟΣ 23°C
Τα παραπάνω δεδομένα (ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΕΣ/ΥΨΗΛΟΤΕΡΕΣ) αποτελούν προγνώσεις. Για παρατηρήσεις (realtime) πατήστε εδώ
 
Τελευταία ενημέρωση προγνώσεων: 20:21