Οι σημαντικότερες βροχές της Δευτέρας 27/01 έως τις 18:00

Σε συμφωνία με τα προγνωστικά στοιχεία, οι σημαντικότερες βροχοπτώσεις της Δευτέρας 27/01/2020 έχουν εκδηλωθεί έως το απόγευμα στη Δυτική Ελλάδα, ενώ για το υπόλοιπο της ημέρας τα εντονότερα φαινόμενα θα εντοπίζονται στο Αιγαίο και στη Θράκη. Στον πίνακα που ακολουθεί παρουσιάζονται οι 8 σταθμοί του δικτύου του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών / meteo.gr που κατέγραψαν τα μεγαλύτερα ύψη υετού έως τις 18:00.

Βροχερός ο καιρός τη Δευτέρα 27 Ιανουαρίου

Σύνταξη άρθρου: Στρ. Βουγιούκας, Κ. Λαγουβάρδος
ΕΑΑ – Πεντέλη, Δευτέρα 27 Ιανουαρίου 2020 - 09:30

Οι βροχοπτώσεις που εκδηλώνονται το πρωί της Δευτέρας 27/01 κυρίως στη Δυτική Ελλάδα, αναμένεται κατά τη διάρκεια της ημέρας να επηρεάσουν σχεδόν το σύνολο της χώρας. Τα φαινόμενα κατά κανόνα δε θα είναι ισχυρά, ωστόσο κατά τόπους θα έχουν πρόσκαιρα έντονο χαρακτήρα. Σποραδικές καταιγίδες θα εκδηλωθούν κυρίως στα δυτικά και νότια τμήματα της χώρας, στο Αιγαίο και πιθανόν στη Θράκη, ενώ χιόνια θα πέσουν στα κεντρικά και βόρεια ορεινά (σε μεγάλα υψόμετρα).

Στο χάρτη που ακολουθεί φαίνεται ο ολικός υετός που αναμένεται έως το βράδυ της Δευτέρας 27/01 καθώς και οι περιοχές όπου αναμένονται τα σημαντικότερα φαινόμενα.

Βροχές θα εκδηλωθούν και στην Αττική, κυρίως κατά τις μεσημεριανές και πρώτες απογευματινές ώρες, με πιθανότητα πρόσκαιρων καταιγίδων κυρίως στα νότια και ανατολικά τμήματα του νομού.

Καταχωρήσεις αρχείου
Σελίδα άρθρου