Δευτέρα  10  Δεκεμβρίου    Ανατολή Ηλίου - Sunrise 07:28  Δύση Ηλίου - Sunset 17:04 - Διάρκεια ημέρας: 9 ώρες, 35 λεπτά   |       English version  IN ENGLISH H
meteo.gr Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

ΑΡΧΕΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ


Γερμανία: Πέτυχε το πρώτο υδρογονο - τρένο, προετοιμάζονται τα επόμενα (09/12/2018)

Τον Σεπτέμβριο, η Γερμανία ξεκίνησε την εμπορική λειτουργία του πρώτου τρένου υδρογόνου στον κόσμο, ονόματι Coradia iLint, το οποίο τροφοδοτείται από κυψέλες καυσίμου υδρογόνου τοποθετημένες πάνω από τα βαγόνια. Όπως ένα συμβατικό ηλεκτρικό τραίνο, το Coradia iLint δεν παράγει άμεση ατμοσφαιρική ρύπανση, αλλά μπορεί να λειτουργήσει χωρίς πρόσβαση στο ηλεκτρικό δίκτυο.

Οι αμαξοστοιχίες με υδρογόνο όπως το Coradia iLint θα μπορούσαν να κατασκευαστούν σε μη ηλεκτροφόρες γραμμές σε περιοχές όπου εξακολουθούν να χρησιμοποιούνται πετρελαιοκινητήρες, μειώνοντας σημαντικά τις επιβλαβείς εκπομπές σε σχέση με τις τεχνολογίες εσωτερικής καύσης. Εάν τα τρένα εφοδιάζονται καύσιμο υδρογόνου που παράγεται χρησιμοποιώντας ανανεώσιμες πηγές ενέργειας, όπως η αιολική και η ηλιακή ενέργεια, τότε θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν ως μέσα μεταφοράς πρακτικά μηδενικών εκπομπών άνθρακα.

Το υδρογόνο εξετάζεται εκτεταμένα για τις δυνατότητές του ως φορέας ενέργειας υψηλής απόδοσης και χαμηλών εκπομπών άνθρακα, με ιδιαίτερα σημαντικές εφαρμογές στις βιομηχανίες μεταφορών και παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας. Οι κυψέλες καυσίμου υδρογόνου παράγουν ηλεκτρισμό χωρίς καύση συνδυάζοντας υδρογόνο με μόρια οξυγόνου. Το υδρογόνο μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για μακροπρόθεσμη αποθήκευση ανανεώσιμης ενέργειας.

Το τρένο Coradia iLint πραγματοποιεί δρομολόγιο 100 χιλιομέτρων μεταξύ τεσσάρων πόλεων στη βόρεια Γερμανία και έχει αυτονομία περίπου 1.000 χιλιομέτρων μιλίων με μία γέμιση, και μέγιστη ταχύτητα 140 χιλιόμετρα ανά ώρα. Τα καύσιμα προέρχονται από ανακυκλωμένες βιομηχανικές διεργασίες και μεταφέρονται στους σταθμούς προς το παρόν, αλλά η επί τόπου παραγωγή υδρογόνου με χρήση αιολικής ενέργειας προγραμματίζεται για μελλοντική φάση του έργου.

Για να καταστεί δυνατή η ευρεία χρήση των τεχνολογιών υδρογόνου στον τομέα της μεταφοράς, τα συστήματα παραγωγής ανανεώσιμων υδρογονανθράκων θα πρέπει να διατίθενται με χαμηλότερο κόστος. Οι κατασκευαστές έχουν ήδη την τεχνολογία για να το κάνουν, αλλά πρέπει να κατασκευαστεί η υποστηρικτική υποδομή, όπως οι σταθμοί ανεφοδιασμού με υδρογόνο και το δίκτυο διανομής.

Η Γερμανία προγραμματίζει να αναπτύξει και άλλο τρένο υδρογόνου τον Δεκέμβριο του 2022 και άλλες ευρωπαϊκές χώρες όπως η Ιταλία, η Γαλλία και το Ηνωμένο Βασίλειο επιδιώκουν να ακολουθήσουν το παράδειγμα μεταξύ του 2019 και του 2023.


Kαταχωρήθηκε πριν 23 ώρες

Τα μεγαλύτερα ύψη βροχής της Κυριακής 9 Δεκεμβρίου 2018 (09/12/2018)

Βροχές σημειώθηκαν σε αρκετές περιοχές της χώρας την Κυριακή 9 Δεκεμβρίου 2018. Σύμφωνα με το δίκτυο αυτόματων μετεωρολογικών σταθμών του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών και έως τις 21:00 τοπική ώρα, τα μεγαλύτερα ύψη βροχής σημειώθηκαν στη Σαμοθράκη (42.2 χιλιοστά), στην Πρέβεζα (31.4 χιλιοστά), στην Κω (29.6 χιλιοστά), στο Καρπενήσι (26 χιλιοστά), και στο Σπήλι Ρεθύμνου (24.8 χιλιοστά).


Kαταχωρήθηκε πριν 23 ώρες

Τα μεγαλύτερα ύψη βροχής του Σαββάτου 8 Δεκεμβρίου 2018 (08/12/2018)

Βροχές και καταιγίδες σημειώθηκαν στο Ιόνιο και τα δυτικά ηπειρωτικά το Σάββατο 8 Δεκεμβρίου 2018. Σύμφωνα με το δίκτυο αυτόματων μετεωρολογικών σταθμών του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών και έως τις 22:00 τοπική ώρα, τα μεγαλύτερα ύψη βροχής καταγράφηκαν στην Παραμυθιά (38.4 χιλιοστά), στα Δερβίζιανα Ιωαννίνων (34.6 χιλιοστά), στην Ηγουμενίτσα (23.2 χιλιοστά), στην Άρτα (20.2 χιλιοστά), και στα Ιωάννινα (19.8 χιλιοστά).


Kαταχωρήθηκε χθές

Προβλήματα λόγω ομίχλης στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» (08/12/2018)

«Πέπλο» ομίχλης έχει καλύψει από νωρίς το πρωί την περιοχή του αεροδρομίου Μακεδονία στη Θεσσαλονίκη και ήδη δημιουργήθηκαν τα πρώτα προβλήματα στις πτήσεις.

Δύο πτήσεις από Αθήνα που επρόκειτο να προσγειωθούν το πρωί στο «Μακεδονία» προσγειώθηκαν στο αεροδρόμιο της Καβάλας.

Η Fraport καλεί τους ταξιδιώτες να επισκέπτονται την ιστοσελίδα του αεροδρομίου www.skg-airport.gr προκειμένου να ενημερώνονται για τυχόν καθυστερήσεις στις πτήσεις.


Kαταχωρήθηκε 2 μέρες πριν

Ενισχυμένοι βόρειοι άνεμοι στο Αιγαίο την Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου 2018 (07/12/2018)

Ενισχυμένοι ήταν οι βόρειοι άνεμοι στο Αιγαίο την Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου 2018. Σύμφωνα με το δίκτυο αυτόματων μετεωρολογικών σταθμών του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών και έως τις 19:00 τοπική ώρα, οι ισχυρότερες ριπές καταγράφηκαν στην Ανάφη (100 χλμ/ώρα), στην Παξιμάδα Καρύστου (93 χλμ/ώρα), στον Πλακιά Ρεθύμνου (85 χλμ/ώρα), στη Φινοκαλιά Λασιθίου (85 χλμ/ώρα), και στον Φουρφουρά Ρεθύμνου (85 χλμ/ώρα).


Kαταχωρήθηκε 3 μέρες πριν

Παγετός το ξημέρωμα της Παρασκευής 7 Δεκεμβρίου 2018 (07/12/2018)

Παγετός επικράτησε το ξημέρωμα της Παρασκευής 7 Δεκεμβρίου 2018 στα ορεινά, αλλά και σε περιοχές με χαμηλότερο υψόμετρο της βόρειας χώρας. Σύμφωνα με το δίκτυο αυτόματων μετεωρολογικών σταθμών του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, οι χαμηλότερες ελάχιστες καταγράφηκαν στο Χ/Κ Παρνασσού στα 2250 μέτρα (-9.9), στη Βωβούσα Ιωαννίνων (-8.8), στο Νέο Καύκασο Φλώρινας (-8.4), στην Κοιλάδα Κοζάνης (-8.3), και στο Μεσόβουνο Κοζάνης (-8.2).


Kαταχωρήθηκε 3 μέρες πριν

Θυελλώδεις άνεμοι την Πέμπτη 6 Δεκεμβρίου 2018 (06/12/2018)

Θυελλώδεις βόρειοι άνεμοι έπνευσαν την Πέμπτη 6 Δεκεμβρίου 2018. Σύμφωνα με το δίκτυο αυτόματων μετεωρολογικών σταθμών του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών και έως τις 19:00 τοπική ώρα, οι ισχυρότερες ριπές καταγράφηκαν στην Ανάφη (109 χλμ/ώρα), στην Αμοργό (105 χλμ/ώρα), στην Φινοκαλιά Λασιθίου (97 χλμ/ώρα), στην Παξιμάδα Καρύστου (95 χλμ/ώρα), και στο Λιμάνι της Μυκόνου (92 χλμ/ώρα).


Kαταχωρήθηκε 4 μέρες πριν

Τα μεγαλύτερα ύψη βροχής της Πέμπτης 6 Δεκεμβρίου 2018 (06/12/2018)

Βροχές σημειώθηκαν κατά κύριο λόγο στις Σποράδες, την Εύβοια, την Ανατολική Στερεά και την Κρήτη, την Πέμπτη 6 Δεκεμβρίου 2018. Σύμφωνα με το δίκτυο αυτόματων μετεωρολογικών σταθμών του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών και έως τις 19:00 τοπική ώρα, τα μεγαλύτερα ύψη βροχής καταγράφηκαν στη Στενή Ευβοίας (92.8 χιλιόμετρα), στη Σκόπελο (86 χιλιόμετρα), στην Ασή Γωνιά Χανίων (34.2 χιλιοστά), στη Γλώσσα Σκοπέλου (25.4 χιλιοστά), και στην Κύμη Ευβοίας (23.6 χιλιοστά).


Kαταχωρήθηκε 4 μέρες πριν

«Πρέπει να προετοιμαστούμε για τα χειρότερα»: Ρωσική πόλη καταρρέει λόγω της κλιματικής αλλαγής (06/12/2018)

Η ρωσική πόλη Γιακτσούκ έχει αρχίσει να βιώνει τις οδυνηρές συνέπειες της κλιματικής αλλαγής, καθώς το παγωμένο υπέδαφος μίας από τις πιο κρύες περιοχές του κόσμου, έχει αρχίσει να λιώνει με αποτέλεσμα να προκαλούνται σοβαρές καταστροφές σε κτίσματα.

«Από πρόπερσι, το κτήριο έχει αρχίσει να γέρνει και πλέον καταγράφει κλίση 40 εκατοστών», αναφέρει, δείχνοντας μία πολυκατοικία, ο Eduard Romanov, ένας οικοδόμος που περιβαλλοντικός ακτιβιστής, ο οποίος σημειώνει πως είναι αυξημένος ο κίνδυνος να πάρει ακόμη μεγαλύτερη κλίση.

Η μέση θερμοκρασία στο Γιακτσούκ έχει ανέβει κατά 2.5 βαθμούς Κελσίου την τελευταία δεκαετία, σύμφωνα με τους επιστήμονες του Melnikov Permafrost Institute.

Τα περισσότερα κτήρια της πόλης χρονολογούνται από την περίοδο της Σοβιετικής Ένωσης. Είναι κατασκευασμένα από σκυρόδεμα και έχουν στερεωθεί πάνω σε βάσεις που επιτρέπουν τον εξαερισμό και παράλληλα αποτρέπουν το λιώσιμο του μόνιμα παγωμένου υπεδάφους.

Η αύξηση της θερμοκρασίας, όμως, - ειδικά τους καλοκαιρινούς μήνες - έχει οδηγήσει στο σταδιακό λιώσιμο του υπεδάφους, με αποτέλεσμα να είναι πολλά τα κτήρια που βλέπουν τα θεμέλιά τους να «σείονται».

Το υπέδαφος είναι παγωμένο σχεδόν σε όλη την πόλη, που βρίσκεται βορειοανατολικά της Σιβηρίας, όπως αναφέρει το Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Το Γιακτσούκ, που έχει 300.000 κατοίκους, είναι η μεγαλύτερη πόλη που έχει χτιστεί πάνω σε παγωμένο υπέδαφος και μπορεί να διατρέχει «θανάσιμο» κίνδυνο λόγω της κλιματικής αλλαγής, σημειώνει ο Romanov, απηχώντας τους φόβους πολλών εκ των πολιτών.

Την εποχή της Σοβιετικής Ένωσης τα κτίσματα δεν κατασκευάζονταν με γνώμονα την επιβίωση τους από την κλιματική αλλαγή. Τότε οι εργολάβοι φρόντιζαν απλώς τα θεμέλια να φτάνουν σε βάθος 20 μέτρων, όπου το υπέδαφος ήταν σταθερό.

Ορισμένα κτήρια της πόλης έχουν ήδη κατεδαφιστεί, ενώ είναι πολλά αυτά που φέρνουν τεράστιες ρωγμές και κινδυνεύουν να καταρρεύσουν.

«Κινδυνεύει όλο το Γιακτσούκ. Οι πολίτες χάνουν την ιδιοκτησία τους και κανείς δεν είναι προετοιμασμένος για κάτι τέτοιο», σημείωσε ο ακτιβιστής. «Αυτά τα προβλήματα θα πολλαπλασιαστούν στο μέλλον και πρέπει να ξεκινήσουμε να συζητάμε το θέμα σήμερα κιόλας», υπογράμμισε.

Ο Mikhail Grigoryev, υποδιευθυντής του Permafrost Institute, αναφέρει πως το φαινόμενο δεν έχει φτάσει σε «κρίσιμο επίπεδο», ωστόσο ολόκληρη η πόλη μπορεί να τεθεί σε κίνδυνο αν συνεχιστεί για δεκαετίες το λιώσιμο του υπεδάφους.

«Πρέπει να προετοιμαστούμε για τα χειρότερα», λέει ο ίδιος.


Kαταχωρήθηκε 4 μέρες πριν

Παγετός στα ορεινά την Πέμπτη 6 Δεκεμβρίου 2018 (06/12/2018)

Παγετός σημειώθηκε την Πέμπτη στα ορεινά της κεντρικής και βόρειας χώρας καθώς και σε περιοχές με χαμηλότερο υψόμετρο της Μακεδονίας και της Θράκης. Σύμφωνα με το δίκτυο αυτόματων μετεωρολογικών σταθμών του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, οι χαμηλότερες ελάχιστες καταγράφηκαν στο Χ/Κ Παρνασσού στα 2250 μέτρα (-7.9), στο Χ/Κ Σελίου (-7.4), στο Χ/Κ Καϊμακτσαλάν (-6.8), στο Βαρικό Φλώρινας (-6.6), και στο Χ/Κ Βασιλίτσας (-5.9).


Kαταχωρήθηκε 4 μέρες πριν

Τα μεγαλύτερα ύψη βροχής της Τετάρτης 5 Δεκεμβρίου 2018 (06/12/2018)

Σημαντικά ύψη βροχής άφησαν πίσω τους οι βροχοπτώσεις που σημειώθηκαν κατά κύριο λόγο στην Κρήτη, την Τετάρτη 5 Δεκεμβρίου 2018. Σύμφωνα με το δίκτυο αυτόματων μετεωρολογικών σταθμών του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών τα μεγαλύτερα ύψη βροχής καταγράφηκαν στην Ασή Γωνιά Χανίων (83 χιλιοστά), στo Τζερμιάδων Λασιθίου (52.6 χιλιοστά), στα Ανώγια (40.8 χιλιοστά), στoν Φουρφουρά Ρεθύμνου (30.8 χιλιοστά), και στον Άγιο Νικόλαο (22 χιλιοστά).


Kαταχωρήθηκε 4 μέρες πριν

Ισχυροί βόρειοι άνεμοι την Τετάρτη 5 Δεκεμβρίου 2018 (06/12/2018)

Ισχυροί βόρειοι άνεμοι έπνευσαν την Τετάρτη 5 Δεκεμβρίου 2018. Σύμφωνα με το δίκτυο αυτόματων μετεωρολογικών σταθμών του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, οι ισχυρότερες ριπές καταγράφηκαν στην Παξιμάδα Καρύστου (93 χλμ/ώρα), στη Μύκονο (92 χλμ/ώρα), στη Φινοκαλιά Λασιθίου (87 χλμ/ώρα), στην Πάρνηθα (84 χλμ/ώρα), και στην Πορταριά Μαγνησίας (84 χλμ/ώρα).


Kαταχωρήθηκε 4 μέρες πριν

Ανακαλύφθηκε μεγάλη γεωθερμική πηγή κάτω από τους πάγους της Ανταρκτικής (04/12/2018)

Επιστήμονες της British Antarctic Survey ανακάλυψαν μια περιοχή στην Ανταρκτική, κοντά στον Νότιο Πόλο, όπου η βάση του ανταρκτικού πάγου λιώνει απρόσμενα γρήγορα. Χρησιμοποιώντας ραντάρ, προκειμένου να «χαρτογραφήσουν» κάτω από τρία χιλιόμετρα πάγου, ανακάλυψαν πως μέρος του πάγου- που αντιστοιχεί σε μια περιοχή μεγέθους διπλάσιου αυτού της ευρύτερης περιοχής του Λονδίνου- απουσιάζει.

Η νέα μελέτη εξηγεί πώς μια ασυνήθιστη ποσότητα γεωλογικής θερμότητας έλιωσε, και συνεχίζει να λιώνει τη βάση του πάγου, με αποτέλεσμα τα στρώματα του πάγου από πάνω να αρχίζουν να «βυθίζονται» προς τα κάτω, ενώ τα αποτελέσματα της έρευνας δημοσιεύθηκαν στο Scientific Reports.

Οι ερευνητές θεωρούν πως η πηγή της θερμότητας αυτής είναι ένας συνδυασμός ασυνήθιστα ραδιενεργών βράχων και θερμού νερού που προέρχεται από βαθιά στο υπέδαφος. Η θερμότητα λιώνει τη βάση του πάγου, με αποτέλεσμα να παράγεται νερό που καταλήγει σε λίμνες που βρίσκονται βαθιά κάτω από τον πάγου. Το επιπλέον αυτό νερό ίσως να λειτουργεί ως «λιπαντικό», συνδράμοντας στη γρήγορη ροή του πάγου στην περιοχή.

«Η διαδικασία του λιωσίματος που παρατηρούμε πιθανότατα αποτελεί εξέλιξη χιλιάδων, ίσως και εκατομμυρίων ετών, και δεν συμβάλλει απευθείας στις αλλαγές στον πάγο. Ωστόσο, στο μέλλον το έξτρα νερό ίσως να καταστήσει αυτή την περιοχή πιο ευάλωτη σε εξωτερικούς παράγοντες, όπως η κλιματική αλλαγή» δήλωσε ο επικεφαλής της έρευνας, Τομ Τζόρνταν.

«Ήταν ένα πραγματικά συναρπαστικό project, ερευνώντας μια από τις τελευταίες «αχαρτογράφητες» περιοχές στον πλανήτη μας. Τα αποτελέσματά μας ήταν αρκετά απροσδόκητα, καθώς πολλοί πίστευαν ότι αυτή η περιοχή της Ανταρκτικής ήταν κατασκευασμένη από αρχαία και ψυχρά πετρώματα, τα οποία είχαν μικρή επίδραση στο επιφανειακό φύλλο πάγου. Δείχνουμε ότι η υποκείμενη γεωλογία μπορεί να έχει σημαντικό αντίκτυπο στον πάγο» συμπλήρωσε.


Kαταχωρήθηκε 6 μέρες πριν

Παγκόσμια Τράπεζα: Επενδύσεις 200 ​​δισ. δολ. για καταπολέμηση της κλιματικής αλλαγής (04/12/2018)

Η Παγκόσμια Τράπεζα ανακοίνωσε τη Δευτέρα επενδύσεις για την κλιματική δράση ύψους 200 δισεκατομμυρίων δολαρίων για την περίοδο 2021-25, προσθέτοντας ότι αυτό ισοδυναμεί με διπλασιασμό της τρέχουσας πενταετούς χρηματοδότησης.

Η Παγκόσμια Τράπεζα δήλωσε ότι η κίνηση, που συμπίπτει με τη σύνοδο κορυφής των Ηνωμένων Εθνών για το κλίμα στην Πολωνία, αντιπροσωπεύει μια «σημαντικά αυξημένη φιλοδοξία» για την αντιμετώπιση της κλιματικής αλλαγής, στέλνοντας ένα σημαντικό μήνυμα στην ευρύτερη παγκόσμια κοινότητα να ακολουθήσει το παράδειγμα.

Οι ανεπτυγμένες οικονομικά χώρες δεσμεύονται να ανεβάσουν τις συνολικές ετήσιες δημόσιες και ιδιωτικές δαπάνες σε αναπτυσσόμενες χώρες στα 100 δισεκατομμύρια δολάρια μέχρι το 2020 για να καταπολεμήσουν τον αντίκτυπο της κλιματικής αλλαγής, από 48,5 δισεκατομμύρια το 2016 και 56,7 δισεκατομμύρια πέρυσι.

Ωστόσο, οι χώρες του νότιου ημισφαιρίου που αντιμετωπίζουν επιπτώσεις των αυξανομένων θερμοκρασιών πιέζουν τους βόρειους ομολόγους τους για πιο αυστηρές δεσμεύσεις.

«Αν δεν μειώσουμε τις εκπομπές και προσαρμοστούμε τώρα, θα έχουμε 100 εκατομμύρια περισσότερους ανθρώπους να ζουν υπό συνθήκες φτώχειας μέχρι το 2030», προειδοποίησε ο Τζον Ρουμ, ανώτερος διευθυντής της Παγκόσμιας Τράπεζας για την κλιματική αλλαγή. «Γνωρίζουμε επίσης ότι όσο λιγότερο αντιμετωπίζουμε αυτό το ζήτημα προληπτικά σε τρεις περιοχές - την Αφρική, τη Νότια Ασία και τη Λατινική Αμερική - θα έχουμε 133 εκατομμύρια κλιματικούς μετανάστες και πρόσφυγες», δήλωσε ο Ρομ στο Γαλλικό Πρακτορείο Τύπου.

Σύμφωνα με τον Ρουμ, αυτά τα χρήματα ανέρχονται περίπου στο 35% της συνολικής χρηματοδότησης από την Παγκόσμιας Τράπεζας. Μεγάλο μέρος της χρηματοδότησης για την κλιματική δράση προορίζεται για τη μείωση των εκπομπών αερίων του θερμοκηπίου, ιδίως μέσω της ανάπτυξης στρατηγικών για τις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας. Ωστόσο, μια βασική προτεραιότητα είναι η ενίσχυση της στήριξης για την προσαρμογή στις μεταβολές του κλίματος, δεδομένου ότι εκατομμύρια άνθρωποι αντιμετωπίζουν ήδη τις συνέπειες των ακραίων καιρικών συνθηκών.


Kαταχωρήθηκε 6 μέρες πριν

Παγετός και την Τρίτη 4 Δεκεμβρίου 2018 (04/12/2018)

Κάτω από το μηδέν έπεσε η θερμοκρασία στα ορεινά της χώρας αλλά και σε περιοχές με χαμηλότερο υψόμετρο της Μακεδονίας και της Θράκης, το πρωί της Τρίτης 4 Δεκεμβρίου 2018. Σύμφωνα με το δίκτυο αυτόματων μετεωρολογικών σταθμών του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών οι χαμηλότερες ελάχιστες σημειώθηκαν στο Νευροκόπι (-5.9), στο Παρανέστι Δράμας (-5.2), στο Μαυρολιθάρι Φωκίδας (-3.2), στο Χ/Κ Παρνασσού στα 2250 μέτρα (-3.1), και στη Δράμα (-3.0).


Kαταχωρήθηκε 6 μέρες πριν


ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΩΝ
ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΕΣ
ΦΛΩΡΙΝΑ -2°C
ΜΕΤΣΟΒΟ -2°C
ΟΡΕΙΝΗ ΦΩΚΙΔΑ -1°C
ΜΑΥΡΟΠΗΓΗ ΚΟΖΑΝΗΣ -1°C
ΔΕΣΚΑΤΗ -1°C
ΥΨΗΛΟΤΕΡΕΣ
ΚΑΣΤΕΛΛΙ 14°C
ΒΑΪ 14°C
ΦΑΛΑΣΑΡΝΑ 14°C
ΚΙΣΣΑΜΟΣ 14°C
ΡΟΔΟΣ 13°C
Τα παραπάνω δεδομένα (ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΕΣ/ΥΨΗΛΟΤΕΡΕΣ) αποτελούν προγνώσεις. Για παρατηρήσεις (realtime) πατήστε εδώ
 
Τελευταία ενημέρωση προγνώσεων πριν 45 λεπτά
 <