rss twitter Επισκευτείτε την σελίδα μας στο facebook

Ύψη βροχής την Κυριακή 25/01/2015

Βροχές και τοπικές καταιγίδες σημειώθηκαν κατά τη διάρκεια της Κυριακής 25/01/2015, σε αρκετές περιοχές της χώρας μας. Σύμφωνα με το δίκτυο αυτόματων μετεωρολογικών σταθμών του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, τα μεγαλύτερα ύψη βροχής κατεγράφησαν στις περιοχές: Σαμαριά Χανίων 69.6 mm, Σαμαριά (Φαράγγι) 56.6 mm, Ασκύφου Σφακίων Κρήτης 42 mm, Φουρφουράς Ρεθύμνου 39 mm, Έλος Χανίων 36.4 mm, Σάμος 31 mm, Λέσβος 30.6 mm, Σαμοθράκη και Μόλυβος Λέσβου 28.6 mm, Πάτμος 28.2 mm και Μεταξάδες Έβρου 27 mm.
ΠΗΓΗ
Kαταχωρήθηκε πριν 4 ώρες

Ορεινή Ναυπακτία: Προβλήματα στην εκλογι...

Ορεινή Ναυπακτία: Προβλήματα στην εκλογική διαδικασία λόγω κακοκαιρίας

Μετ' εμποδίων ξεκίνησε η εκλογική διαδικασία στην ορεινή Ναυπακτία, λόγω της κακοκαιρίας. Μέχρι τις 8.00 δεν είχαν ανοίξει περίπου πέντε εκλογικά τμήματα, διότι η πρόσβαση στην περιοχή ήταν αδύνατη εξαιτίας της χιονόπτωσης. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δικαστικοί αντιπρόσωποι περιμένουν να ανοίξει ο δρόμος από το εκχιονιστικό μηχάνημα, το οποίο ήδη επιχειρεί στην περιοχή. Κατά τις ίδιες πληροφορίες, τα συγκεκριμένα εκλογικά τμήματα βρίσκονται σε ορεινές κοινότητες, οι οποίες έχουν μικρό αριθμό ψηφοφόρων και ως εκ τούτου εκτιμάται ότι δεν θα δημιουργηθεί πρόβλημα με την διαδικασία της ψηφοφορίας. Στο μεταξύ, στην Αχαΐα με μικρή καθυστέρηση άνοιξαν τα εκλογικά τμήματα στις κοινότητες Βιλιβίνης και Βάλτας, που βρίσκονται στη περιοχή του δήμου Καλαβρύτων.
ΠΗΓΗ
Kαταχωρήθηκε χθές

Τα μεγαλύτερα ύψη βροχής του Σαββάτου

Μεγάλα ήταν τα ύψη βροχής το Σάββατο 24/1 σε πολλές περιοχές της χώρας μας, με τα μεγαλύτερα ύψη βροχής έως τις 2100 να καταγράφονται στην Αλαγονία Μεσσηνίας με 106.2 mm, στη Λευκάδα με 64 mm, στην Καλαμάτα με 56.4 mm, στη Λαμπεία Ηλείας με 47.6 mm, στον Αρφαρά Μεσσηνίας με 46 mm, στη Μεγαλόπολη με 43.8 mm και στο Κοπανάκι Μεσσηνίας με 42.4 mm.
ΠΗΓΗ
Kαταχωρήθηκε χθές

Σημαντικές βροχές σε μεγάλο μέρος της χώ...

Σημαντικές βροχές σε μεγάλο μέρος της χώρας

Σημαντικές βροχές εκδηλώνονται από τις πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου 24/1 σε πολλές περιοχές της χώρας, με τα μεγαλύτερα ύψη βροχής έως τις 1300 να έχουν εκδηλωθεί στο Κοπανάκι Μεσσηνίας με 29.6 mm, στην Κάλυμνο με 27.4 mm, στην Καλαμάτα με 26.2 mm, στη Λαμπεία Ηλείας με 25.4 mm, στα Λαγκάδια Γορτυνίας με 25.2 mm, στην Ανδρίτσαινα με 24.2 mm και στη Μεγαλόπολη με 24.1 mm.
ΠΗΓΗ
Kαταχωρήθηκε 2 μέρες πριν

Τα μεγαλύτερα ύψη βροχής της Παρασκευής

Έντονες βροχές και καταιγίδες σημειώθηκαν στην Ήπειρο και τη Βόρεια Ελλάδα την Παρασκευή 23/1. Τα μεγαλύτερα ύψη βροχής καταγράφηκαν στην Αριδαία με 95.6 mm, στο Γαρδίκι Τρικάλων με 53 mm, στα Δερβίζιανα Ιωαννίνων με 50 mm, στην Ηγουμενίτσα με 47.8 mm, στην Αγία Κυριακή Ιωαννίνων με 45.8 mm, στα Τύρια Ιωαννίνων με 44.4 mm και στο Δασικό Χωριό Άρτας με 42 mm.
ΠΗΓΗ
Kαταχωρήθηκε 2 μέρες πριν

Προβλήματα στη Ροδόπη από τις βροχοπτώσε...

Προβλήματα στη Ροδόπη από τις βροχοπτώσεις

Προβλήματα προκάλεσε η έντονη βροχόπτωση που σημειώθηκε στο νομό Ροδόπης. Η Πυροσβεστική Υπηρεσία μέχρι στιγμής 35 κλήσεις για παροχή βοήθειας, σε Κομοτηνή, Κόσμιο και Ροδίτη, από τις οποίες χρειάστηκε να επέμβει σε 30 περιπτώσεις για αντλήσεις υδάτων, καθώς και σε πέντε απεγκλωβισμούς οχημάτων που παγιδεύτηκαν σε νερά. Στη Βιομηχανική Περιοχή Κομοτηνής, στο Θρυλόριο και στα Αμάραντα, η Πυροσβεστική πραγματοποίησε άλλες 14 αντλήσεις υδάτων και βοήθησε να μεταφερθούν σε ασφαλές σημείο δύο οχήματα που εγκλωβίστηκαν από τα νερά.
ΠΗΓΗ
Kαταχωρήθηκε 3 μέρες πριν

Ανθρωπογενής η κλιματική αλλαγή, εκτιμού...

Ανθρωπογενής η κλιματική αλλαγή, εκτιμούν οι επιστήμονες

Οι πιθανότητες τα διαδοχικά ρεκόρ υψηλών θερμοκρασιών του 21ου αιώνα να έχουν συμβεί ως φυσική και όχι ανθρωπογενής εξέλιξη είναι πρακτικά αδύνατες σύμφωνα με Αμερικανούς στατιστικολόγους. Η Εθνική Υπηρεσία Ωκεανών και Ατμόσφαιρας των Ηνωμένων Πολιτειών (NOAA) καταγράφει τη μέση θερμοκρασία του πλανήτη από το 1880. Το 2014 ήταν το θερμότερο από τα 135 έτη που έχουν καταγραφεί, όμως οι πιθανότητες να συμβεί κάτι τέτοιο τυχαία είναι υψηλότερες από απλά 1 στις 135, καθώς άλλα ρεκόρ σχετικά με τη θερμότητα συνεχίζουν να συμβαίνουν. Οι επιστήμονες του κλίματος αποδίδουν τις θερμοκρασίες αυτές στην παγκόσμια υπερθέρμανση που προκαλείται από τη θερμότητα που εγκλωβίζεται στην ατμόσφαιρα μετά από την καύση άνθρακα, πετρελαίου και φυσικού αερίου. Τα τρία θερμότερα έτη που έχουν καταγραφεί είναι το 2014, το 2010 και το 2005, όλα μέσα στα τελευταία 10 χρόνια. Η πιθανότητα να συμβεί αυτό τυχαία είναι 3.341 προς 1, όπως υπολογίστηκε από τον στατιστικολόγο Τζον Γκρέγκο του Πανεπιστημίου της Νότιας Καρολίνας και επαληθεύθηκε από τον Κάι Ζου του Πανεπιστημίου του Στάνφορντ, τον Ρόμπερτ Λουντ του Πανεπιστημίου Κλέμσον και τον Ντέιβιντ Πήτερσον του Πανεπιστημίου του Ντιουκ. Επιπλέον, εννέα από τα δέκα θερμότερα έτη σημειώθηκαν κατά τον 21ο αιώνα. Η πιθανότητα να συνέβη αυτό τυχαία είναι 650 εκατομμύρια έως 1, αναφέρουν οι στατιστικολόγοι. Ομοίως, δεκατρία από τα δεκαπέντε θερμότερα έτη σημειώθηκαν κατά τα τελευταία δεκαπέντε χρόνια. Οι πιθανότητες να συνέβη και αυτό τυχαία ήταν περισσότερες από 41 τρισεκατομμύρια προς 1. Όλα τα χρόνια από το 2000 και μετά βρίσκονται μεταξύ των 20 θερμότερων ετών που έχουν καταγραφεί. Οι πιθανότητες για κάτι τέτοιο να συμβεί τυχαία είναι ακόμα πιο αστρονομικές, καθώς φτάνουν τις 1,5 τετράκις εκατομμύρια προς 1. Τέλος, ο Γκρέγκο υπολόγισε τις πιθανότητες για το γεγονός ότι οι τελευταίοι 358 διαδοχικοί μήνες ήταν όλοι θερμότεροι από το μέσο όρο του 20ου αιώνα, σύμφωνα με τα στοιχεία της NOAA. Ο αριθμός είναι τόσο υψηλός που δεν υπάρχει δόκιμο όνομα για αυτόν, καθώς πρόκειται για έναν αριθμό με περισσότερα από 100 μηδενικά, ανέφερε χιουμοριστικά ο Γκρέγκο.
ΠΗΓΗ
Kαταχωρήθηκε 4 μέρες πριν

 • ΑΓ.ΝΙΚΟΛΑΟΣ: 12°C, 2 μποφόρ ΝΔ, ΛΙΓΑ ΣΥΝΝΕΦΑ ΑΘΗΝΑ - ΚΕΝΤΡΟ: 12°C, 4 μποφόρ N, ΑΣΘΕΝΗΣ ΒΡΟΧΗ ΑΛΕΞ/ΠΟΛΗ: 6°C, 5 μποφόρ BA, ΣΥΝΝΕΦΙΑΣΜΕΝΟΣ ΑΡΓΟΣ: 9°C, 2 μποφόρ ΝΔ, ΑΣΘΕΝΗΣ ΒΡΟΧΗ ΑΡΤΑ: 10°C, 3 μποφόρ NA, ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ ΒΟΛΟΣ: 9°C, 3 μποφόρ BA, ΣΥΝΝΕΦΙΑΣΜΕΝΟΣ ΖΑΚΥΝΘΟΣ: 12°C, 3 μποφόρ ΝΔ, ΒΡΟΧΗ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ: 13°C, 2 μποφόρ N, ΒΡΟΧΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: 8°C, 2 μποφόρ B, ΑΣΘΕΝΗΣ ΒΡΟΧΗ ΙΩΑΝΝΙΝΑ: 5°C, 2 μποφόρ Α, ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ ΚΑΒΑΛΑ: 9°C, 3 μποφόρ Α, ΣΥΝΝΕΦΙΑΣΜΕΝΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑ: 12°C, 2 μποφόρ N, ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ ΚΑΤΕΡΙΝΗ: 7°C, 2 μποφόρ B, ΣΥΝΝΕΦΙΑΣΜΕΝΟΣ ΚΕΑ - ΤΖΙΑ: 13°C, 4 μποφόρ ΝΔ, ΣΥΝΝΕΦΙΑΣΜΕΝΟΣ ΚΕΡΚΥΡΑ: 12°C, 3 μποφόρ NA, ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ ΚΟΖΑΝΗ: 4°C, 2 μποφόρ Α, ΒΡΟΧΗ ΚΟΡΙΝΘΟΣ: 10°C, 3 μποφόρ N, ΑΡΑΙΗ ΣΥΝΝΕΦΙΑ ΚΥΘΗΡΑ: 14°C, 4 μποφόρ ΝΔ, ΣΥΝΝΕΦΙΑΣΜΕΝΟΣ ΚΩΣ: 14°C, 3 μποφόρ N, ΣΥΝΝΕΦΙΑΣΜΕΝΟΣ ΛΑΜΙΑ: 8°C, 3 μποφόρ Α, ΑΣΘΕΝΗΣ ΒΡΟΧΗ ΛΑΡΙΣΑ: 8°C, 3 μποφόρ BA, ΣΥΝΝΕΦΙΑΣΜΕΝΟΣ ΛΗΜΝΟΣ: 9°C, 4 μποφόρ BA, ΑΣΘΕΝΗΣ ΒΡΟΧΗ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ: 11°C, 3 μποφόρ NA, ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ ΜΥΚΟΝΟΣ: 14°C, 3 μποφόρ ΝΔ, ΣΥΝΝΕΦΙΑΣΜΕΝΟΣ ΜΥΤΙΛΗΝΗ: 11°C, 2 μποφόρ ΝΔ, ΛΙΓΑ ΣΥΝΝΕΦΑ ΝΑΞΟΣ: 13°C, 3 μποφόρ ΝΔ, ΣΥΝΝΕΦΙΑΣΜΕΝΟΣ ΠΑΡΟΣ: 14°C, 3 μποφόρ ΝΔ, ΣΥΝΝΕΦΙΑΣΜΕΝΟΣ ΠΑΤΡΑ: 11°C, 3 μποφόρ N, ΒΡΟΧΗ ΠΟΛΥΓΥΡΟΣ: 5°C, 3 μποφόρ Α, ΣΥΝΝΕΦΙΑΣΜΕΝΟΣ ΡΕΘΥΜΝΟ: 12°C, 4 μποφόρ N, ΑΣΘΕΝΗΣ ΒΡΟΧΗ ΡΟΔΟΣ: 14°C, 3 μποφόρ N, ΑΣΘΕΝΗΣ ΒΡΟΧΗ ΣΑΜΟΣ: 13°C, 3 μποφόρ N, ΑΣΘΕΝΗΣ ΒΡΟΧΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ: 14°C, 2 μποφόρ Δ, ΣΥΝΝΕΦΙΑΣΜΕΝΟΣ ΣΚΥΡΟΣ: 11°C, 3 μποφόρ NA, ΣΥΝΝΕΦΙΑΣΜΕΝΟΣ ΤΡΙΠΟΛΗ: 6°C, 3 μποφόρ ΝΔ, ΒΡΟΧΗ ΦΛΩΡΙΝΑ: 0°C, 2 μποφόρ B, ΧΙΟΝΟΠΤΩΣΗ ΧΑΛΚΙΔΑ: 12°C, 4 μποφόρ NA, ΒΡΟΧΗ ΧΑΝΙΑ: 14°C, 3 μποφόρ ΝΔ, ΒΡΟΧΗ ΧΙΟΣ: 12°C, 2 μποφόρ N, ΣΥΝΝΕΦΙΑΣΜΕΝΟΣ Χάρτες επικράτειας για όλες τις ώρες πρόγνωσης
 • Παρατηρήσεις καιρού από τους σταθμούς Αττικής
 • Παρατηρήσεις καιρού από τους σταθμούς Κεντρικής Ελλάδος
 • Κολινδρός Πιερίας METEONET
  Συννεφιά με την θερμοκρασία στους 8 βαθμούς.

  Καταχωρήθηκε πριν 5 ώρες
  ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
  ΔΙΚΤΥΟ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΤΩΝ

  ΡΟΔΟΣ METEONET
  Βροχές είχαμε τις απογευματινές ώρες. Θερμοκρασία αυτή την ώρα 12βαθμοί

  Καταχωρήθηκε πριν 19 ώρες
  ΒΟΥΛΑ ΚΑΣΣΑΝΗ
  ΔΙΚΤΥΟ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΤΩΝ

  ΛΑΥΡΙΟ ΑΤΤΙΚΗΣ-ΙΣΧΥΡΗ ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ METEONET
  Ισχυρή καταιγίδα έχουμε εδω και λίγη ωρα στην πολη του λαυρίου με χαλαζι εντονη βροχη με ραγδαιότητα που έφτασε και τα 209,4 χιλιοστά κεραυνούς και βροντές

  Καταχωρήθηκε πριν 19 ώρες
  ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΡΑΜΠΑΤΣΟΣ
  ΔΙΚΤΥΟ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΤΩΝ

  ΛΑΥΡΙΟ ΑΤΤΙΚΗΣ-ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ METEONET
  Καταιγιδα πριν απο λίγο στην πόλη του λαυρίου με αρκετές βροντές, αυτή την ωρα ποτιστική βροχή με τους ανέμους να πνέουν ασθενείς , η θερμοκρασία στους 12,3 η υγρασία στο 87%

  Καταχωρήθηκε πριν 21 ώρες
  ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΡΑΜΠΑΤΣΟΣ
  ΔΙΚΤΥΟ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΤΩΝ

  Κολινδρός Πιερίας METEONET
  Αίθριος καιρός με την θερμοκρασία στους 16 βαθμούς.

  Καταχωρήθηκε 2 μέρες πριν
  ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
  ΔΙΚΤΥΟ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΤΩΝ

 • ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ ΠΑΡΝΑΣΣΟΣ ΒΕΛΟΥΧΙ ΚΑΡΠΕΝΗΣΙΟΥ ΒΑΣΙΛΙΤΣΑ ΚΑΪΜΑΚΤΣΑΛΑΝ 3-5 ΠΗΓΑΔΙΑ ΣΕΛΙ ΛΑΪΛΙΑΣ ΦΑΛΑΚΡΟ ΠΗΛΙΟ ΜΑΙΝΑΛΟ
Γενική πρόγνωση καιρού για Τρίτη 27-1-2015

Βροχές και καταιγίδες σε πολλές περιοχές της χώρας με πιο ισχυρά φαινόμενα στη Δυτική Ελλάδα και στο Αιγαίο, περιμένουμε την Τρίτη 27 Ιανουαρίου 2015. Χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ορεινά αλλά και σε περιοχές της Δυτικής Μακεδονίας με χαμηλό υψόμετρο.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί, από -2 έως 4 βαθμούς στη Δυτική Μακεδονία, από 2 έως 8 στη Βόρεια Ελλάδα, από 2 έως 10 βαθμούς στην Ήπειρο, από 2 έως 12 στην Κεντρική Ελλάδα, από 7 έως 15 βαθμούς στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και από 9 έως 14 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου, αλλά στα Δωδεκάνησα και στην Κρήτη οι μέγιστες θα είναι 2 με 3 βαθμούς υψηλότερες.

Οι άνεμοι θα πνέουν στο Αιγαίο από νότιες διευθύνσεις μέτριοι μέχρι ισχυροί, 5 με 6 μποφόρ, με εξαίρεση το Θρακικό όπου θα επικρατήσουν μέτριοι έως ισχυροί και τοπικά σχεδόν θυελλώδεις ανατολικοί άνεμοι που το βράδυ θα παρουσιάσουν εξασθένηση. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά από νότιες διευθύνσεις μέτριοι μέχρι ισχυροί, 5 με 6 μποφόρ, αλλά σταδιακά θα στραφούν σε βορειοδυτικούς ενισχυόμενοι σε σχεδόν θυελλώδεις 7 μποφόρ και πιθανόν στα νοτιότερα πελάγη θυελλώδεις 8 μποφόρ.

Κατά περιόδους αυξημένες νεφώσεις με παροδική βροχή ή καταιγίδα, περιμένουμε την Τρίτη στην Αττική. Η θερμοκρασία στο κέντρο θα φτάσει στους 14 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι και κατά περιόδους τοπικά ισχυροί.

Νεφώσεις με βροχές κατά περιόδους, περιμένουμε την Τρίτη στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 8 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις σχεδόν μέτριοι.

ΦΩΝΗΤΙΚΗ ΠΡΟΓΝΩΣΗ: SpellCast Feeds logo
Καταχωρήθηκε: πριν 27 λεπτά
ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2014 - ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ
ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2014 - ΣΗΜΑΝΤΙΚΌΤΕΡΑ ΜΕΤΕΩΡΟΛΟΓΙΚΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ
Ενημέρωση
ΑΡΘΡΑ
Συμβουλές αντιμετώπισης κεραυνών, το φαινόμενο της ομίχλης, οδηγίες προστασίας από τον ήλιο κ.α.
ΑΤΛΑΝΤΑΣ ΝΕΦΩΝ
Φωτογραφικός άτλαντας και περιγραφή όλων των τύπων νεφών
ΚΛΙΜΑΤΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ
Μηνιαία μετεωρολογικά δελτία, αναφορές μεγίστων και ελαχίστων θερμοκρασιών, κλιματικά δεδομένα για πόλεις της Ελλάδας κ.α.
ΚΑΙΡΙΚΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ
Το meteo.gr κατέγραψε τα έντονα καιρικά επεισόδια που επηρέασαν την χώρα μας από το 2001 και μετά.
ΜΕΤΕΩΡΟΛΟΓΙΚΟ ΛΕΞΙΚΟ
Θησαυρός μετεωρολογικών όρων, όπως βαρομετρικό χαμηλό, αντικυκλώνας, αεροχείμαρρος κ.α.
ΕΡΓΑΛΕΙΑ
Υπολογισμός ανατολής, δύσης και διάρκειας ημέρας, μετατροπέας ανέμου και Θερμοκρασίας
ΑΣΤΡΟΝΟΜΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
Στην ενότητα αυτή παρουσιάζουμε θέματα γενικότερης αστρονομίας αλλά και κάποια θέματα που σχετίζονται με τον καιρό στους πλανήτες.
ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΣΗΜΕΙΟΥ
Επιλογή σημείου πρόγνωσης με γεωγραφικές συντεταγμένες.
12°
φωτορεαλιστική πρόγνωση για: σήμερα
Δευτέρα 26/01/2015
Ώρα: 20:00
Χάρτης METEONET Χάρτης UV
Ιστιοπλοϊκοί χάρτες Πρόγνωση Ύψους Κύματος
Χάρτης Κεραυνών Κάμερες Πεντέλης
Χάρτης Αττικής Χάρτης Ευρώπης
Bing Maps Εργαλεία
ΠΙΣΤΕΣ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΩΝ ΚΕΝΤΡΩΝ »»
ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ Ανοιχτές Από
ΒΑΣΙΛΙΤΣΑ 12 18
ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ 7 12
ΠΑΡΝΑΣΣΟΣ 11 22
ΠΥΡΓΟΣ ΗΛΕΙΑΣ 14:04 ΨΙΧΑΛΕΣ
ΦΟΛΟΗ ΗΛΕΙΑΣ 14:00 ΒΡΟΧΗ
Κ. ΒΛΑΣΙΑ ΑΧΑΙΑΣ 13:59 ΙΣΧΥΡΗ ΒΡΟΧΗ
ΜΑΥΡΟΛΙΘΑΡΙ ΦΩΚΙΔΑ 14:00 ΑΣΘΕΝΗΣ ΒΡΟΧΗ
ΜΑΚΡΑΚΩΜΗ 14:00 ΑΣΘΕΝΗΣ ΒΡΟΧΗ
ΟΡΕΙΝΗ ΝΑΥΠΑΚΤΙΑ 14:00 ΨΙΧΑΛΕΣ
ΛΑΜΙΑ 14:00 ΨΙΧΑΛΕΣ
ΒΟΥΡΓΑΡΕΛΙ ΑΡΤΑΣ 14:00 ΒΡΟΧΗ
ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ 13:59 ΨΙΧΑΛΕΣ
ΣΕΛΙ Χ/Κ 14:00 ΧΙΟΝΙ

ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΕΣ
ΦΛΩΡΙΝΑ 0°C
ΜΕΤΣΟΒΟ 0°C
ΝΕΣΤΟΡΙΟ 0°C
ΚΑΣΤΟΡΙΑ 1°C
ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑ 1°C
ΥΨΗΛΟΤΕΡΕΣ
ΠΑΤΜΟΣ 15°C
ΜΥΚΟΝΟΣ 14°C
ΚΩΣ 14°C
ΚΥΘΗΡΑ 14°C
ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ 14°C
Τα παραπάνω δεδομένα (ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΕΣ/ΥΨΗΛΟΤΕΡΕΣ) αποτελούν προγνώσεις. Για παρατηρήσεις (realtime) πατήστε εδώ
Η ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ ΤΟΥ ΔΙΗΜΕΡΟΥ 12-13/01/2015 ΜΗΝΙΑΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΗ 01/2015 ΜΗΝΙΑΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΗ 12/2014
κλικ για δείτε: Η ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ ΤΟΥ ΔΙΗΜΕΡΟΥ 12-13/01/2015 κλικ για δείτε: ΜΗΝΙΑΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΗ 01/2015 κλικ για δείτε: ΜΗΝΙΑΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΗ 12/2014
ΣΑΝ ΣHΜΕΡΑ
2005: Καταστροφές από τους θυελλώδεις ανέμους, βροχές και χαλαζοπτώσεις στη Ηλεία. 2006: Ισχυρές χιονοπτώσεις σε πολλές περιοχές της χώρας. Ισχυρές βροχές στην Κρήτη (Χανιά).
Τελευταία ενημέρωση προγνώσεων πριν 5 ώρες Η310513