ΤΩΡΑ ΒΡΕΧΕΙ ...
rss twitter Επισκευτείτε την σελίδα μας στο facebook

Οι βροχές της Πέμπτης 11/2/2016

Μια ακόμα ημέρα με αξιόλογες βροχές ήταν η Πέμπτη 11/2 στη Δυτική Ελλάδα. Σύμφωνα με το δίκτυο αυτόματων μετεωρολογικών σταθμών του ΕΑΑ τα μεγαλύτερα ύψη βροχόπτωσης έχουν ως εξής: Δερβίζιανα Ιωαννίνων... 59.6 mm, Παραμυθιά Θεσπρωτίας... 51.4 mm, Πεστά Ιωαννίνων... 42 mm, Παναχαϊκό Όρος... 33.2 mm, Αγία Κυριακή Ιωαννίνων... 31.6 mm και Δωδώνη... 27 mm.
ΠΗΓΗ
Kαταχωρήθηκε πριν 6 ώρες - Αρχείο ειδήσεων

Σε εξασθένηση οι θυελλώδεις άνεμοι

Παρά την εξασθένηση που παρουσίασαν οι νότιοι άνεμοι την Πέμπτη 11/2, κατά το πρώτο μισό της ημέρας οι ριπές τους ξεπέρασαν και πάλι κατά τόπους τα 100 km/h. Σύμφωνα με το δίκτυο αυτόματων μετεωρολογικών σταθμών του ΕΑΑ οι μεγαλύτερες ριπές καταγράφηκαν στην Παξιμάδα Καρύστου με 121 km/h, στην Απείρανθο Νάξου με 116 km/h, στο Κάβο Ντόρο με 105 km/h, στο Καπαρέλλι Φθιώτιδας με 93 km/h και στο Χ/Κ Παρνασσού με 92 km/h.
ΠΗΓΗ
Kαταχωρήθηκε πριν 10 ώρες - Αρχείο ειδήσεων

Ζέστη στην Πελοπόννησο και στην Κρήτη την Πέμπτη 11/2

Υψηλές θερμοκρασίες καταγράφηκαν την Πέμπτη 11/2/2016 στην Πελοπόννησο και στην Κρήτη. Σύμφωνα με το δίκτυο αυτόματων μετεωρολογικών σταθμών του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, οι μεγαλύτερες μέγιστες θερμοκρασίες είχαν ως εξής: Ηράκλειο (Κνωσσός), Κέντρο Χανίων και Άργος... 21.8 βαθμοί, Βρύσσες Χανίων... 21.6 βαθμοί , Σπέτσες... 21.3 βαθμοί, Σητεία... 21.2 βαθμοί, Σπάρτη, Πλατανιάς Χανίων, Ανατολικό Ηράκλειο και Άγιοι Πάντες Χανίων... 21.1 βαθμοί και Σταυράκια Χανίων... 21 βαθμοί Κελσίου.
ΠΗΓΗ
Kαταχωρήθηκε πριν 10 ώρες - Αρχείο ειδήσεων

Στην Ήπειρο οι ισχυρότερες βροχές της Τετάρτης 10/2

Αξιόλογες βροχές εκδηλώθηκαν την Τετάρτη 10/2 σε αρκετές περιοχές της χώρας με τα μεγαλύτερα ύψη βροχόπτωσης να σημειώνονται στην Ήπειρο. Σύμφωνα με το δίκτυο αυτόματων μετεωρολογικών σταθμών του ΕΑΑ αυτές έχουν ως εξής: Καταρράκτης Άρτας... 64 mm, Δερβίζιανα Ιωαννίνων... 59 mm, Τσαμαντάς Θεσπρωτίας... 56 mm, Βουργαρέλι Άρτας... 54 mm, Παραμυθιά Θεσπρωτίας... 52 mm και Αγία Κυριακή Ιωαννίνων... 51 mm.
ΠΗΓΗ
Kαταχωρήθηκε χθές - Αρχείο ειδήσεων

Πολύ θυελλώδεις νοτιάδες την Τετάρτη 10/2

Πολύ θυελλώδεις νοτιάδες πνέουν την Τετάρτη 10/2/2016 με τις ριπές τους σε πολλές περιοχές να ξεπερνούν τα 100 km/h φτάνοντας σε επίπεδα που αντιστοιχούν σε 11-12 μποφόρ. Σύμφωνα με το δίκτυο αυτόματων μετεωρολογικών σταθμών του ΕΑΑ οι υψηλότερες ριπές καταγράφονται στην Παξιμάδα Καρύστου με 134 km/h, στο Χ/Κ Παρνασσού με 121 km/h, στη Λίμνη Πλαστήρα με 113 km/h, στο Κάβο Ντόρο με 105 km/h, στο Φράγμα του Μόρνου με 97 km/h, στο Καπαρέλλι Φθιώτιδας, στην Ι.Μ. Μεγίστης Λαύρας και στο Μέτσοβο με 92 km/h.
ΠΗΓΗ
Kαταχωρήθηκε χθές - Αρχείο ειδήσεων

Οι επιπτώσεις της ανθρωπογενούς κλιματικής αλλαγής θα είναι αισθη...

Οι επιπτώσεις της ανθρωπογενούς κλιματικής αλλαγής θα είναι αισθητές για 10.000 χρόνια

Με τον σημερινό ρυθμό εκπομπών διοξειδίου του άνθρακα, η Γη αναμένεται να υποστεί ανεπανόρθωτη ζημιά για δεκάδες χιλιάδες χρόνια, προειδοποιεί νέα μελέτη του Πανεπιστημίου Όρεγκον Στέιτ, καλώντας τους φορείς χάραξης πολιτικής να εξετάσουν τις εξαιρετικά μακροπρόθεσμες επιπτώσεις της ανθρωπογενούς κλιματικής αλλαγής. «Μεγάλο μέρος του άνθρακα που απελευθερώνουμε στον αέρα από την καύση ορυκτών καυσίμων θα παραμείνει εκεί για χιλιάδες χρόνια, και ένα κομμάτι θα είναι εκεί για περισσότερα από 100.000 χρόνια, επηρεάζοντας χιλιάδες γενιές ανθρώπων», αναφέρει ο παλαιοκλιματολόγος και επικεφαλής της έρευνας Πίτερ Κλαρκ, σε επίσημη δήλωσή του. Η ερευνητική ομάδα ανέλυσε τα αποτελέσματα τεσσάρων σεναρίων εκπομπών, που προβλέπουν την απελευθέρωση 1,28 έως 5,12 δισεκατομμυρίων τόνων διοξειδίου του άνθρακα στην ατμόσφαιρα για την περίοδο 2000 με 2300. Ενώ η ρύπανση του άνθρακα μειώθηκε στο μηδέν έως το 2300 σε κάθε ένα από τα τέσσερα σενάρια, ο αντίκτυπος της επακόλουθης ζημιάς παρέμεινε για άλλες δέκα χιλιετίες. Στο πιο απαισόδοξο σενάριο, οι παγκόσμιες θερμοκρασίες αυξάνονται κατά επτά βαθμούς Κελσίου ως το 2300 αλλά σημειώνουν πτώση μόνο κατά ένα βαθμό κατά τα επόμενα 10.000 χρόνια. Στο ίδιο σενάριο, η άνοδος της στάθμης της θάλασσας φτάνει τα 50 μέτρα, ενώ στο πιο αισιόδοξο σενάριο φτάνει έως και τα 25 μέτρα, γεγονός που επηρεάζει άμεσα το 10 τοις εκατό του πληθυσμού σε 122 χώρες, εκτιμούν οι ερευνητές. Το συμπέρασμα της μελέτης είναι ότι η ελαφρά ή ακόμα και σημαντική μείωση των εκπομπών διοξειδίου του άνθρακα μπορεί να μην είναι πλέον αρκετή για να γλιτώσει τις μελλοντικές γενιές από τις αρνητικές συνέπειες της κλιματικής αλλαγής. Λαμβάνοντας υπ’ όψιν το μακροχρόνιο ορίζοντα του κύκλου του άνθρακα και της κλιματικής αλλαγής, οι ηγέτες θα πρέπει να στοχεύουν σε μηδενικές ή ακόμη και αρνητικές εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα το συντομότερο δυνατό, προειδοποιούν οι ερευνητές.
ΠΗΓΗ
Kαταχωρήθηκε χθές - Αρχείο ειδήσεων

Μέγιστες θερμοκρασίες την Τρίτη 9/2/2016

Σύμφωνα με το δίκτυο αυτόματων μετεωρολογικών σταθμών του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, οι μεγαλύτερες μέγιστες θερμοκρασίες την Τρίτη 9/2/2016 κατεγράφησαν στις ακόλουθες περιοχές: Σπάρτη... 19.3 βαθμοί, Καλαμάτα... 19 βαθμοί ,Αρφαράς Μεσσηνίας και Αμαλιάδα... 17.9 βαθμοί, Μακρακώμη Φθιώτιδας... 17.8 βαθμοί, Λευκοχώρι Φθιώτιδας... 17.6 βαθμοί, Ζάκυνθος και Παλαιόχωρα Χανίων... 17.5 βαθμοί, Ωλένη Ηλείας... 17.3 βαθμοί, Ύδρα και Χανιά... 17.1 βαθμοί Κελσίου.
ΠΗΓΗ
Kαταχωρήθηκε 2 μέρες πριν - Αρχείο ειδήσεων

 • ΑΓ.ΝΙΚΟΛΑΟΣ: 15°C, 2 μποφόρ N, ΛΙΓΑ ΣΥΝΝΕΦΑ ΑΘΗΝΑ - ΚΕΝΤΡΟ: 14°C, 2 μποφόρ N, ΣΥΝΝΕΦΙΑΣΜΕΝΟΣ ΑΛΕΞ/ΠΟΛΗ: 8°C, 2 μποφόρ Δ, ΑΡΚΕΤΑ ΣΥΝΝΕΦΑ ΑΡΓΟΣ: 10°C, 2 μποφόρ Α, ΣΥΝΝΕΦΙΑΣΜΕΝΟΣ ΑΡΤΑ: 9°C, 2 μποφόρ Α, ΣΥΝΝΕΦΙΑΣΜΕΝΟΣ ΒΟΛΟΣ: 9°C, 2 μποφόρ ΒΔ, ΑΡΚΕΤΑ ΣΥΝΝΕΦΑ ΖΑΚΥΝΘΟΣ: 15°C, 3 μποφόρ ΝΔ, ΑΣΘΕΝΗΣ ΒΡΟΧΗ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ: 13°C, 3 μποφόρ N, ΚΑΘΑΡΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: 6°C, 2 μποφόρ BA, ΑΡΚΕΤΑ ΣΥΝΝΕΦΑ ΙΩΑΝΝΙΝΑ: 7°C, 1 μποφόρ BA, ΑΡΚΕΤΑ ΣΥΝΝΕΦΑ ΚΑΒΑΛΑ: 5°C, 3 μποφόρ ΒΔ, ΛΙΓΑ ΣΥΝΝΕΦΑ ΚΑΛΑΜΑΤΑ: 15°C, 2 μποφόρ NA, ΑΣΘΕΝΗΣ ΒΡΟΧΗ ΚΑΤΕΡΙΝΗ: 6°C, 1 μποφόρ ΒΔ, ΑΡΚΕΤΑ ΣΥΝΝΕΦΑ ΚΕΑ - ΤΖΙΑ: 15°C, 4 μποφόρ ΝΔ, ΣΥΝΝΕΦΙΑΣΜΕΝΟΣ ΚΕΡΚΥΡΑ: 10°C, 2 μποφόρ Α, ΛΙΓΑ ΣΥΝΝΕΦΑ ΚΟΖΑΝΗ: 1°C, 2 μποφόρ Α, ΑΡΚΕΤΑ ΣΥΝΝΕΦΑ ΚΟΡΙΝΘΟΣ: 12°C, 2 μποφόρ N, ΣΥΝΝΕΦΙΑΣΜΕΝΟΣ ΚΥΘΗΡΑ: 15°C, 4 μποφόρ N, ΑΣΘΕΝΗΣ ΒΡΟΧΗ ΚΩΣ: 15°C, 4 μποφόρ NA, ΣΥΝΝΕΦΙΑΣΜΕΝΟΣ ΛΑΜΙΑ: 9°C, 1 μποφόρ ΒΔ, ΣΥΝΝΕΦΙΑΣΜΕΝΟΣ ΛΑΡΙΣΑ: 5°C, 1 μποφόρ Δ, ΑΡΚΕΤΑ ΣΥΝΝΕΦΑ ΛΗΜΝΟΣ: 14°C, 3 μποφόρ Δ, ΑΡΚΕΤΑ ΣΥΝΝΕΦΑ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ: 14°C, 1 μποφόρ N, ΒΡΟΧΗ ΜΥΚΟΝΟΣ: 14°C, 4 μποφόρ N, ΣΥΝΝΕΦΙΑΣΜΕΝΟΣ ΜΥΤΙΛΗΝΗ: 14°C, 4 μποφόρ N, ΒΡΟΧΗ ΝΑΞΟΣ: 14°C, 4 μποφόρ N, ΣΥΝΝΕΦΙΑΣΜΕΝΟΣ ΠΑΡΟΣ: 14°C, 4 μποφόρ N, ΣΥΝΝΕΦΙΑΣΜΕΝΟΣ ΠΑΤΡΑ: 13°C, 4 μποφόρ N, ΒΡΟΧΗ ΠΟΛΥΓΥΡΟΣ: 4°C, 2 μποφόρ B, ΑΡΚΕΤΑ ΣΥΝΝΕΦΑ ΡΕΘΥΜΝΟ: 12°C, 4 μποφόρ N, ΚΑΘΑΡΟΣ ΡΟΔΟΣ: 14°C, 3 μποφόρ NA, ΑΡΚΕΤΑ ΣΥΝΝΕΦΑ ΣΑΜΟΣ: 14°C, 5 μποφόρ N, ΑΣΘΕΝΗΣ ΒΡΟΧΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ: 15°C, 3 μποφόρ NA, ΑΡΚΕΤΑ ΣΥΝΝΕΦΑ ΣΚΥΡΟΣ: 13°C, 3 μποφόρ N, ΣΥΝΝΕΦΙΑΣΜΕΝΟΣ ΤΡΙΠΟΛΗ: 11°C, 3 μποφόρ ΝΔ, ΑΣΘΕΝΗΣ ΒΡΟΧΗ ΦΛΩΡΙΝΑ: 1°C, 2 μποφόρ Α, ΛΙΓΑ ΣΥΝΝΕΦΑ ΧΑΛΚΙΔΑ: 12°C, 2 μποφόρ N, ΣΥΝΝΕΦΙΑΣΜΕΝΟΣ ΧΑΝΙΑ: 12°C, 1 μποφόρ NA, ΚΑΘΑΡΟΣ ΧΙΟΣ: 15°C, 4 μποφόρ N, ΑΣΘΕΝΗΣ ΒΡΟΧΗ Χάρτες επικράτειας για όλες τις ώρες πρόγνωσης
 • Παρατηρήσεις καιρού από τους σταθμούς Αττικής
 • Παρατηρήσεις καιρού από τους σταθμούς Κεντρικής Ελλάδος
 • ΛΑΥΡΙΟ ΑΤΤΙΚΗΣ-ΝΟΤΙΑΔΕΣ METEONET
  Μέτριοι νότιοι άνεμοι και οι εμφάνηση της σκόνης στην ατμόσφαιρα , είναι τα κύρια χαρακτηριστικά του καιρού, λίγες νεφώσεις με την θερμοκρασία σε υψηλά επιπεδα στους 15 βαθμούς ενω η υγρασία στο 86%

  Καταχωρήθηκε πριν 12 λεπτά
  ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΡΑΜΠΑΤΣΟΣ
  ΔΙΚΤΥΟ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΤΩΝ

  Κολινδρός Πιερίας METEONET
  Αίθριος καιρός με την θερμοκρασία στους 15 βαθμούς.

  Καταχωρήθηκε πριν 22 ώρες
  ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
  ΔΙΚΤΥΟ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΤΩΝ

  ΛΑΥΡΙΟ ΑΤΤΙΚΗΣ-ΓΕΝΙΚΑ ΚΑΛΟΣ METEONET
  Βελτίωση έχει παρουσιάσει ο καιρός σήμερα πέμπτη στη πόλη του λαυρίου, με τους ανέμους να έχουν παρουσιάσει εξασθένηση και αυτή την ωρα να πνέουν απο δυτικές διευθύνσεις ασθενείς, η θερμοκρασία στους 13,5 βαθμούς με την υγρασία στο 75%

  Καταχωρήθηκε χθές
  ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΡΑΜΠΑΤΣΟΣ
  ΔΙΚΤΥΟ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΤΩΝ

  ΛΑΥΡΙΟ ΑΤΤΙΚΗΣ-ΝΕΦΕΛΩΔΗΣ METEONET
  Νεφελώδης ο καιρός τωρα στην πόλη του λαυρίου, με τους ανέμους να έχουν παρουσιάσει ενίσχυση φτάνοντας τα 5με 6bf απο νότιες διευθύνσεις, η θερμοκρασία στους 14,8 βαθμούς με την υγρασία στο 79%

  Καταχωρήθηκε χθές
  ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΡΑΜΠΑΤΣΟΣ
  ΔΙΚΤΥΟ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΤΩΝ

  Κολινδρός Πιερίας METEONET
  Συννεφιά με την θερμοκρασία στους 10 βαθμούς.

  Καταχωρήθηκε χθές
  ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
  ΔΙΚΤΥΟ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΤΩΝ

 • ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ ΠΑΡΝΑΣΣΟΣ ΒΕΛΟΥΧΙ ΚΑΡΠΕΝΗΣΙΟΥ ΒΑΣΙΛΙΤΣΑ ΚΑΪΜΑΚΤΣΑΛΑΝ 3-5 ΠΗΓΑΔΙΑ ΣΕΛΙ ΛΑΪΛΙΑΣ ΦΑΛΑΚΡΟ ΠΗΛΙΟ ΜΑΙΝΑΛΟ
Γενική πρόγνωση καιρού για Παρασκευή 12-2-2016

Βροχές και σποραδικές καταιγίδες στη Δυτική Ελλάδα και στο Ανατολικό Αιγαίο, φαινόμενα που μετά το μεσημέρι θα επεκταθούν στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας και στα δυτικά θα είναι τοπικά ισχυρά, περιμένουμε την Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου 2016. Εξαίρεση αποτελούν οι Νότιες Κυκλάδες, η Κρήτη και τα Νότια Δωδεκάνησα όπου τα φαινόμενα θα είναι λίγα και πολύ τοπικού χαρακτήρα. Οι ατμοσφαιρικές συνθήκες ευνοούν τη μεταφορά σκόνης από την Αφρική, ενώ η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -2 έως 13 βαθμούς στη Δυτική Μακεδονία, από 5 έως 15 στη Βόρεια Ελλάδα, από 5 έως 18 βαθμούς στην Κεντρική Ελλάδα και στην Ήπειρο, από 9 έως 20 στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και από 11 έως 18 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου, αλλά στη Βόρεια Κρήτη οι μέγιστες θα φτάσουν στους 22 με 24 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις μέτριοι έως ισχυροί 5 με 6 μποφόρ, με σταδιακή ενίσχυση κατά τόπους σε σχεδόν θυελλώδεις έως θυελλώδεις 7 με 8 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί μέτριοι έως ισχυροί 5 με 6 μποφόρ και τοπικά σχεδόν θυελλώδεις 7 μποφόρ.

Λίγες νεφώσεις οι οποίες μετά το μεσημέρι σταδιακά θα αυξηθούν δίνοντας παροδική βροχή ή καταιγίδα τις βραδινές ώρες, περιμένουμε την Παρασκευή στην Αττική. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 17 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι νοτιοδυτικοί ισχυροί 6 μποφόρ.

Λίγες νεφώσεις οι οποίες σταδιακά θα αυξηθούν δίνοντας παροδικές βροχές ή καταιγίδες τις απογευματινές και βραδινές ώρες, περιμένουμε την Παρασκευή στη Θεσσαλονίκη. Το πρωί η ορατότητα θα είναι περιορισμένη. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 15 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν νοτιοανατολικοί μέτριοι 5 μποφόρ και πρόσκαιρα ισχυροί 6 μποφόρ.

ΦΩΝΗΤΙΚΗ ΠΡΟΓΝΩΣΗ: SpellCast Feeds logo
Καταχωρήθηκε: πριν 16 ώρες
ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 2016 - ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ
ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 2016 - ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΑ ΜΕΤΕΩΡΟΛΟΓΙΚΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ
Ενημέρωση
ΑΡΘΡΑ
Συμβουλές αντιμετώπισης κεραυνών, το φαινόμενο της ομίχλης, οδηγίες προστασίας από τον ήλιο κ.α.
ΑΤΛΑΝΤΑΣ ΝΕΦΩΝ
Φωτογραφικός άτλαντας και περιγραφή όλων των τύπων νεφών
ΚΛΙΜΑΤΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ
Μηνιαία μετεωρολογικά δελτία, αναφορές μεγίστων και ελαχίστων θερμοκρασιών, κλιματικά δεδομένα για πόλεις της Ελλάδας κ.α.
ΚΑΙΡΙΚΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ
Το meteo.gr κατέγραψε τα έντονα καιρικά επεισόδια που επηρέασαν την χώρα μας από το 2001 και μετά.
ΜΕΤΕΩΡΟΛΟΓΙΚΟ ΛΕΞΙΚΟ
Θησαυρός μετεωρολογικών όρων, όπως βαρομετρικό χαμηλό, αντικυκλώνας, αεροχείμαρρος κ.α.
ΕΡΓΑΛΕΙΑ
Υπολογισμός ανατολής, δύσης και διάρκειας ημέρας, μετατροπέας ανέμου και Θερμοκρασίας
ΑΣΤΡΟΝΟΜΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
Στην ενότητα αυτή παρουσιάζουμε θέματα γενικότερης αστρονομίας αλλά και κάποια θέματα που σχετίζονται με τον καιρό στους πλανήτες.
ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΣΗΜΕΙΟΥ
Επιλογή σημείου πρόγνωσης με γεωγραφικές συντεταγμένες.
14°
φωτορεαλιστική πρόγνωση για: σήμερα
Παρασκευή 12/02/2016
Ώρα: 08:00
Χάρτης METEONET Χάρτης UV
Ιστιοπλοϊκοί χάρτες Πρόγνωση Ύψους Κύματος
Χάρτης Κεραυνών Κάμερες Πεντέλης
Χάρτης Αττικής Χάρτης Ευρώπης
Bing Maps Εργαλεία
ΠΙΣΤΕΣ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΩΝ ΚΕΝΤΡΩΝ »»
ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ Ανοιχτές Από
ΠΑΡΝΑΣΣΟΣ 5 22
ΛΕΥΚΑΔΑ 07:20 ΨΙΧΑΛΕΣ
ΑΓΡΙΝΙΟ 07:21 ΨΙΧΑΛΕΣ
ΜΟΡΝΟΣ (1) 07:21 ΒΡΟΧΗ
ΜΟΡΝΟΣ (3) 07:21 ΨΙΧΑΛΕΣ
ΜΑΥΡΟΛΙΘΑΡΙ ΦΩΚΙΔΑ 07:20 ΑΣΘΕΝΗΣ ΒΡΟΧΗ

ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΕΣ
ΝΕΥΡΟΚΟΠΙ -1°C
ΑΜΟΡΓΟΣ 0°C
ΓΑΥΔΟΣ 0°C
ΚΟΖΑΝΗ 1°C
ΦΛΩΡΙΝΑ 1°C
ΥΨΗΛΟΤΕΡΕΣ
ΦΙΛΙΑΤΡΑ 16°C
ΜΟΛΑΟΙ 16°C
ΧΙΟΣ 15°C
ΖΑΚΥΝΘΟΣ 15°C
ΚΑΛΑΜΑΤΑ 15°C
Τα παραπάνω δεδομένα (ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΕΣ/ΥΨΗΛΟΤΕΡΕΣ) αποτελούν προγνώσεις. Για παρατηρήσεις (realtime) πατήστε εδώ
Η ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ 16-17/01/2016 ΜΗΝΙΑΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΗ 12/2015 ΜΗΝΙΑΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΗ 11/2015
κλικ για δείτε: Η ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ 16-17/01/2016 κλικ για δείτε: ΜΗΝΙΑΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΗ 12/2015 κλικ για δείτε: ΜΗΝΙΑΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΗ 11/2015
ΣΑΝ ΣHΜΕΡΑ
2004: Σφοδρή ψυχρή εισβολή στην Ελλάδα με ισχυρές χιονοπτώσεις στα ανατολικά της ηπειρωτικής χώρας, Κυκλάδες και Κρήτη.
Τελευταία ενημέρωση προγνώσεων πριν 7 ώρες Η310513