rss twitter Επισκευτείτε την σελίδα μας στο facebook

Νεκροί και αγνοούμενοι από πλημμύρες στη...

Νεκροί και αγνοούμενοι από πλημμύρες στη νότια Γαλλία

Τουλάχιστον τέσσερις άνθρωποι έχασαν την ζωή τους εξαιτίας των σφοδρών καταιγίδων και των εκτεταμένων πλημμυρών που σάρωσαν τη νότια Γαλλία. Ένας ανεμοστρόβιλος τον οποίο συνόδευαν άνεμοι που έφθαναν τα 165 χιλιόμετρα την ώρα έπληξε το νοτιοδυτικό Μονπελιέ, καταστρέφοντας σπίτια και ένα κάμπινγκ στο Μπεζιέ. Δύτες ανέσυραν το πτώμα μιας 68χρονης γυναίκας κοντά στην πόλη της νοτιοανατολικής Γαλλίας Λα Λοντ-λε-Μορ απ΄ όπου περνά ο μικρός ποταμός Μαραβέν, τα νερά του οποίου γρήγορα φούσκωσαν έπειτα από τις ισχυρές βροχοπτώσεις. Η σορός της άτυχης γυναίκας εντοπίστηκε έξω από το αυτοκίνητό της στις όχθες του ποταμού, σύμφωνα με τις αρχές, ενώ αγνοείται η κόρη της. Επίσης όπως ανακοίνωσε ο υπουργός Εσωτερικών Μπερνάρ Καζνέβ, ακόμη δύο άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους, ο ένας στην Ιέρ, δυτικά της Τουλώνης και ο δεύτερος στο Κογκολάν. Ο ίδιος ανακοίνωσε ότι δύο άνθρωποι εξακολουθούν να αγνοούνται. Για τον εντοπισμό και τη διάσωση των αγνοουμένων επιχειρούν πέντε ελικόπτερα, 40 στρατιώτες, 500 πυροσβέστες και 150 χωροφύλακες.
ΠΗΓΗ
Kαταχωρήθηκε πριν 9 ώρες

ΗΠΑ: Χιλιάδες χωρίς ρεύμα ανήμερα της Ημ...

ΗΠΑ: Χιλιάδες χωρίς ρεύμα ανήμερα της Ημέρας των Ευχαριστιών

Χιλιάδες στις βορειοανατολικές ακτές των ΗΠΑ έμειναν χωρίς ρεύμα, ενώ η χώρα γιορτάζει την Ημέρα των Ευχαριστιών, λόγω της κακοκαιρίας, που την Τετάρτη προκάλεσε καθυστερήσεις και ματαιώσεις πτήσεων. Στις περιοχές που έχουν πληγεί περισσότερο περιλαμβάνεται η πολιτεία του Νιού Χαμσάιρ, όπου η δημόσια υπηρεσία ηλεκτροδότησης ανακοίνωσε πως ότι 178.000 άνθρωποι δεν έχουν ηλεκτρικό ρεύμα. Η εταιρεία ηλεκτρισμού του Μέιν, η Central Maine Power, από την πλευρά της έκανε γνωστό ότι η ηλεκτροδότηση έχει διακοπεί σε 74.000 πελάτες της. Περισσότερες από 9.000 πτήσεις ακυρώθηκαν ή καθυστέρησαν χθες στις ΗΠΑ, όπου η κακοκαιρία στα βορειοανατολικά ανέτρεψε τα σχέδια εκατομμυρίων Αμερικανών να ταξιδέψουν, εν όψει της εορτής των Ευχαριστιών.
ΠΗΓΗ
Kαταχωρήθηκε πριν 21 ώρες

65 τόνοι νερού στο στρέμμα στη Ζάκυνθο

Τα 66 mm έφτασε το ύψος βροχής στον μετεωρολογικό σταθμό του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, στη Ζάκυνθο. Η βροχή που έπεσε μέσα σε 9 ώρες προκάλεσε προβλήματα σε αρκετά μέρη του νησιού.
ΠΗΓΗ
Kαταχωρήθηκε χθές

Κατολισθήσεις και πλημμύρες στη Ζάκυνθο ...

Κατολισθήσεις και πλημμύρες στη Ζάκυνθο από την κακοκαιρία

Κατολισθήσεις, αποκλεισμούς δρόμους και πλημμύρες προκαλεί η κακοκαιρία που πλήττει τη Ζάκυνθο ενώ επί ποδός βρίσκεται ο μηχανισμός προστασίας. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες έχουν κλείσει η εθνική οδός Ζακύνθου- Βολιμών στο ύψος της περιοχής Ξύγκια από κατολίσθηση βράχων καθώς και δρόμοι στην περιοχή του Βασιλικού. Επίσης, έχουν υπάρξει πλημμύρες σε σπίτια στο χωριά Καμπί και Μαριές, ενώ πολλοί δρόμοι είναι επίσης αποκλεισμένοι από τα νερά. Τις προσπάθειες για την απελευθέρωση των δρόμων συντονίζουν από κοινού ο δήμαρχος Παύλος Κολοκοτσάς και ο αντιπεριφερειάρχης Διονύσης Νιοτόπουλος.
ΠΗΓΗ
Kαταχωρήθηκε χθές

Πρωινός παγετός στη Θράκη

Αρνητικές ελάχιστες θερμοκρασίες σημειώθηκαν τις πρώτες πρωινές ώρες της Πέμπτης 27/11/2014 σε πολλές περιοχές της Θράκης. Σύμφωνα με το δίκτυο αυτόματων μετεωρολογικών σταθμών του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, οι αρνητικές ελάχιστες θερμοκρασίες οι οποίες κατεγράφησαν είναι: Διδυμότειχο και Ορεστιάδα -3.8 βαθμοί, Αλεξανδρούπολη -3.4 βαθμοί, Μεταξάδες -3.2 βαθμοί και Ίμερος -0.1 βαθμοί Κελσίου.
ΠΗΓΗ
Kαταχωρήθηκε χθές

Mεγάλη μείωση του πληθυσμού πολικών αρκο...

Mεγάλη μείωση του πληθυσμού πολικών αρκούδων

Ο πληθυσμός των πολικών αρκούδων στην Αλάσκα και το βόρειο Καναδά μειώθηκε κατά περίπου 40 τοις εκατό από το 2001 έως το 2010 σύμφωνα με νέα έρευνα της Γεωλογικής Υπηρεσίας των ΗΠΑ. Η τάση αυτή συμπίπτει με το λιώσιμο των πάγων στις ακτές αυτών των περιοχών κατά τους θερινούς μήνες της ίδιας περιόδου. «Υποψιαζόμαστε πως ο κύριος λόγος της πληθυσμιακής πτώσης είναι η απουσία διαθέσιμης τροφής, λόγω του λιωσίματος των πάγων που προκαλεί η κλιματική αλλαγή, μειώνοντας κατά αυτόν τον τρόπο την πρόσβαση των αρκούδων σε φώκιες, την κύρια πηγή τροφής τους», δήλωσε ο Τζέφρι Μπρόμαγκιν, επικεφαλής της έρευνας. Η μείωση του πληθυσμού των αρκούδων δεν ήταν σταθερή κατά τη διάρκεια της δεκαετίας. Η επιβίωση των αρκούδων και ιδίως των νεότερων ηλικιακά ζώων ήταν ιδιαίτερα δύσκολη κυρίως στο μέσο αυτής της περιόδου. Ενδεικτικά από το 2004 ως το 2007 επιβίωσαν μόλις δύο από τις 80 μικρές αρκούδες που παρατηρούσαν οι ερευνητές. Αργότερα την ίδια δεκαετία ο ρυθμός επιβίωσης βελτιώθηκε και ο πληθυσμός αυξήθηκε, καθώς παρά τη μείωση της παρουσίας των πάγων, λαμβάνουν χώρα φυσικές παρεκκλίσεις οι οποίες αυξάνουν τη διαθέσιμη τροφή. Ωστόσο αν συνεχιστεί η υπερθέρμανση του πλανήτη στο τέλος η κατάσταση θα είναι μη αναστρέψιμη. «Γνωρίζουμε πως οι πολικές αρκούδες εξαρτώνται από τους πάγους της θάλασσας, όπως άλλα είδη εξαρτώνται από δασικές εκτάσεις ή ορεινές περιοχές. Η διάσωση του είδους μπορεί να επιτευχθεί αν μειώσουμε άμεσα τις εκπομπές αερίων του θερμοκηπίου», δήλωσε ο Στίβεν Άμστραπ, μέλος της ερευνητικής ομάδας.
ΠΗΓΗ
Kαταχωρήθηκε 2 μέρες πριν

Αλλο ένα πρωινό παγετού στα κεντρικά και...

Αλλο ένα πρωινό παγετού στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά

Αρνητικές ελάχιστες θερμοκρασίες σημειώθηκαν τις πρώτες πρωινές ώρες της Τετάρτης 26/11/2014 σε αρκετές περιοχές της κεντρικής και βόρειας ηπειρωτικής χώρας. Σύμφωνα με το δίκτυο αυτόματων μετεωρολογικών σταθμών του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, οι δέκα χαμηλότερες ελάχιστες θερμοκρασίες κατεγράφησαν στις περιοχές: Καρπενήσι -3.3 βαθμοί, Τρίπολη -3.2 βαθμοί, Μαυρολιθάρι Φωκίδας -3 βαθμοί, Χ/Κ Καϊμάκτσαλαν -2.8 βαθμοί, Βωβούσα Ιωαννίνων -2.6 βαθμοί, Περτούλι Τρικάλων -2.4 βαθμοί, Χ/Κ Σελίου -2.1 βαθμοί, Καλάβρυτα και Βυτίνα Αρκαδίας -1.9 βαθμοί , Αλεξανδρούπολη και Βλάστη Κοζάνης -1.8 βαθμοί Κελσίου.
ΠΗΓΗ
Kαταχωρήθηκε 2 μέρες πριν

 • ΑΓ.ΝΙΚΟΛΑΟΣ: 15°C, 3 μποφόρ ΝΔ, ΑΡΑΙΗ ΣΥΝΝΕΦΙΑ ΑΘΗΝΑ - ΚΕΝΤΡΟ: 16°C, 3 μποφόρ NA, ΣΥΝΝΕΦΙΑΣΜΕΝΟΣ ΑΛΕΞ/ΠΟΛΗ: 12°C, 3 μποφόρ ΝΔ, ΣΥΝΝΕΦΙΑΣΜΕΝΟΣ ΑΡΓΟΣ: 12°C, 0 μποφόρ ΑΠΝΟΙΑ, ΣΥΝΝΕΦΙΑΣΜΕΝΟΣ ΑΡΤΑ: 14°C, 3 μποφόρ Α, ΣΥΝΝΕΦΙΑΣΜΕΝΟΣ ΒΟΛΟΣ: 14°C, 3 μποφόρ NA, ΣΥΝΝΕΦΙΑΣΜΕΝΟΣ ΖΑΚΥΝΘΟΣ: 17°C, 6 μποφόρ NA, ΣΥΝΝΕΦΙΑΣΜΕΝΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ: 16°C, 4 μποφόρ N, ΑΡΑΙΗ ΣΥΝΝΕΦΙΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: 11°C, 2 μποφόρ Α, ΣΥΝΝΕΦΙΑΣΜΕΝΟΣ ΙΩΑΝΝΙΝΑ: 12°C, 4 μποφόρ NA, ΣΥΝΝΕΦΙΑΣΜΕΝΟΣ ΚΑΒΑΛΑ: 10°C, 2 μποφόρ ΒΔ, ΣΥΝΝΕΦΙΑΣΜΕΝΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑ: 17°C, 4 μποφόρ NA, ΑΡΚΕΤΑ ΣΥΝΝΕΦΑ ΚΑΤΕΡΙΝΗ: 11°C, 2 μποφόρ B, ΑΣΘΕΝΗΣ ΒΡΟΧΗ ΚΕΑ - ΤΖΙΑ: 15°C, 3 μποφόρ NA, ΣΥΝΝΕΦΙΑΣΜΕΝΟΣ ΚΕΡΚΥΡΑ: 19°C, 6 μποφόρ NA, ΣΥΝΝΕΦΙΑΣΜΕΝΟΣ ΚΟΖΑΝΗ: 8°C, 3 μποφόρ NA, ΣΥΝΝΕΦΙΑΣΜΕΝΟΣ ΚΟΡΙΝΘΟΣ: 15°C, 3 μποφόρ NA, ΣΥΝΝΕΦΙΑΣΜΕΝΟΣ ΚΥΘΗΡΑ: 16°C, 4 μποφόρ NA, ΣΥΝΝΕΦΙΑΣΜΕΝΟΣ ΚΩΣ: 11°C, 1 μποφόρ BA, ΣΥΝΝΕΦΙΑΣΜΕΝΟΣ ΛΑΜΙΑ: 11°C, 2 μποφόρ BA, ΣΥΝΝΕΦΙΑΣΜΕΝΟΣ ΛΑΡΙΣΑ: 11°C, 1 μποφόρ BA, ΣΥΝΝΕΦΙΑΣΜΕΝΟΣ ΛΗΜΝΟΣ: 12°C, 3 μποφόρ N, ΣΥΝΝΕΦΙΑΣΜΕΝΟΣ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ: 16°C, 4 μποφόρ Α, ΣΥΝΝΕΦΙΑΣΜΕΝΟΣ ΜΥΚΟΝΟΣ: 15°C, 3 μποφόρ NA, ΣΥΝΝΕΦΙΑΣΜΕΝΟΣ ΜΥΤΙΛΗΝΗ: 10°C, 2 μποφόρ NA, ΣΥΝΝΕΦΙΑΣΜΕΝΟΣ ΝΑΞΟΣ: 14°C, 3 μποφόρ NA, ΣΥΝΝΕΦΙΑΣΜΕΝΟΣ ΠΑΡΟΣ: 14°C, 3 μποφόρ NA, ΣΥΝΝΕΦΙΑΣΜΕΝΟΣ ΠΑΤΡΑ: 16°C, 3 μποφόρ NA, ΣΥΝΝΕΦΙΑΣΜΕΝΟΣ ΠΟΛΥΓΥΡΟΣ: 10°C, 2 μποφόρ N, ΣΥΝΝΕΦΙΑΣΜΕΝΟΣ ΡΕΘΥΜΝΟ: 16°C, 4 μποφόρ N, ΣΥΝΝΕΦΙΑΣΜΕΝΟΣ ΡΟΔΟΣ: 13°C, 2 μποφόρ Δ, ΑΡΚΕΤΑ ΣΥΝΝΕΦΑ ΣΑΜΟΣ: 11°C, 1 μποφόρ Α, ΣΥΝΝΕΦΙΑΣΜΕΝΟΣ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ: 16°C, 3 μποφόρ Α, ΣΥΝΝΕΦΙΑΣΜΕΝΟΣ ΣΚΥΡΟΣ: 15°C, 4 μποφόρ NA, ΣΥΝΝΕΦΙΑΣΜΕΝΟΣ ΤΡΙΠΟΛΗ: 10°C, 1 μποφόρ N, ΣΥΝΝΕΦΙΑΣΜΕΝΟΣ ΦΛΩΡΙΝΑ: 8°C, 3 μποφόρ NA, ΣΥΝΝΕΦΙΑΣΜΕΝΟΣ ΧΑΛΚΙΔΑ: 15°C, 3 μποφόρ NA, ΣΥΝΝΕΦΙΑΣΜΕΝΟΣ ΧΑΝΙΑ: 13°C, 2 μποφόρ Δ, ΑΡΑΙΗ ΣΥΝΝΕΦΙΑ ΧΙΟΣ: 11°C, 2 μποφόρ N, ΣΥΝΝΕΦΙΑΣΜΕΝΟΣ Χάρτες επικράτειας για όλες τις ώρες πρόγνωσης
 • Παρατηρήσεις καιρού από τους σταθμούς Αττικής
 • Παρατηρήσεις καιρού από τους σταθμούς Κεντρικής Ελλάδος
 • Κολινδρός Πιερίας METEONET
  Ασθενής βροχή με την θερμοκρασία στους 10 βαθμούς.

  Καταχωρήθηκε πριν 21 ώρες
  ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
  ΔΙΚΤΥΟ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΤΩΝ

  ΛΑΥΡΙΟ ΑΤΤΙΚΗΣ-ΣΥΝΝΕΦΙΑ METEONET
  Ο συννεφιασμένος ουράνιος θόλος και η παύση των φαινομένων είναι τα κύρια χαρακτηριστικά για την ωρα στην περιοχή της λαυρεωτικής, οι άνεμοι δεν δημιουργούν κανένα πρόβλημα πνέουν απο βορειοανατολικές διευθύνσεις ασθενείς,η θερμοκρασία σε μίκρη άνοδο σε σχέση με τις προήγουμενες ημέρες βρίσκεται στους 12,3 με την υγρασία στο 88%

  Καταχωρήθηκε πριν 23 ώρες
  ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΡΑΜΠΑΤΣΟΣ
  ΔΙΚΤΥΟ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΤΩΝ

  Πολύδροσος Παρνασσού βροχοπτώσεις. METEONET
  Μετρίας εντάσεως βροχοπτώσεις σημειώνονται στήν περιοχή απο τiς πρώτες μεσημβρινές ώρες με τον υετό εώς την 20:50 ώρα στα 6mm την θερμοκρασία στούς 7C και την σχετική υγρασία στο 89%.

  Καταχωρήθηκε χθές
  ΚΩΣΤΑΣ ΚΟΥΣΟΥΛΑΣ
  ΔΙΚΤΥΟ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΤΩΝ

  Κολινδρός Πιερίας METEONET
  Ασθενής βροχή και ομίχλη με την θερμοκρασία στους 7 βαθμούς.

  Καταχωρήθηκε χθές
  ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
  ΔΙΚΤΥΟ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΤΩΝ

  ΛΑΥΡΙΟ ΑΤΤΙΚΗΣ-ΝΕΦΕΛΩΔΗΣ METEONET
  Συννεφιασμένο και το σημερινό σκηνικό του καιρού στην πόλη του λαυρίου,με τους ανέμους να πνέουν ασθενείς απο βορειοδυτικές διευθύνσεις, η θερμοκρασία στους 10,8 βαθμούς αυτή την ωρα ενω η υγρασία στο 73%

  Καταχωρήθηκε χθές
  ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΡΑΜΠΑΤΣΟΣ
  ΔΙΚΤΥΟ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΤΩΝ

 • ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ ΠΑΡΝΑΣΣΟΣ ΒΕΛΟΥΧΙ ΚΑΡΠΕΝΗΣΙΟΥ ΒΑΣΙΛΙΤΣΑ ΚΑΪΜΑΚΤΣΑΛΑΝ 3-5 ΠΗΓΑΔΙΑ ΣΕΛΙ ΛΑΪΛΙΑΣ ΦΑΛΑΚΡΟ ΠΗΛΙΟ ΜΑΙΝΑΛΟ
Γενική πρόγνωση καιρού για Σάββατο 29-11-2014

Νεφώσεις σε ολόκληρη τη χώρα, με λίγες και κατά κανόνα ασθενείς βροχές κυρίως στα βορειοδυτικά και βόρεια, λίγα χιόνια στα βόρεια ορεινά και άνοδο της θερμοκρασίας, περιμένουμε το Σάββατο 29 Νοεμβρίου 2014. Η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη, κυρίως κατά τις πρωινές και βραδινές ώρες, ενώ οι ατμοσφαιρικές συνθήκες θα είναι ευνοϊκές για ήπια μεταφορά σκόνης από την Αφρική.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 5 έως 16 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 7 έως 16 στην Κεντρική Ελλάδα, από 12 έως 20 βαθμούς στα υπόλοιπα ηεπιρωτικά, από 10 έως 17 στα νησιά του Βόρειου και Βορειοανατολικού Αιγαίου και από 12 έως 20 βαθμούς στις υπόλοιπες νησιωτικές περιοχές, αλλά στη Βόρεια Κρήτη οι μέγιστες θα φτάσουν τους 24 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν νότιοι νοτιοανατολικοί ασθενείς έως μέτριοι, 3 με 5 μποφόρ, και στο Ιόνιο νοτιοανατολικοί ισχυροί έως σχεδόν θυελλώδεις, 6 με 7 μποφόρ.

Κατά περιόδους αυξημένες νεφώσεις και περιορισμένη τοπικά ορατότητα, περιμένουμε το Σάββατο στην Αττική. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 17 με 18 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι.

Αυξημένες νεφώσεις με πιθανότητα βροχής και περιορισμένη τοπικά ορατότητα, περιμένουμε το Σάββατο στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 15 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν από νοτιοανατολικές διευθύνσεις ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι.

ΦΩΝΗΤΙΚΗ ΠΡΟΓΝΩΣΗ: SpellCast Feeds logo
Καταχωρήθηκε: πριν 16 ώρες
16°
φωτορεαλιστική πρόγνωση για: σήμερα
Σάββατο 29/11/2014
Ώρα: 08:00
11°
Ενημέρωση
ΑΡΘΡΑ
Συμβουλές αντιμετώπισης κεραυνών, το φαινόμενο της ομίχλης, οδηγίες προστασίας από τον ήλιο κ.α.
ΑΤΛΑΝΤΑΣ ΝΕΦΩΝ
Φωτογραφικός άτλαντας και περιγραφή όλων των τύπων νεφών
ΚΛΙΜΑΤΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ
Μηνιαία μετεωρολογικά δελτία, αναφορές μεγίστων και ελαχίστων θερμοκρασιών, κλιματικά δεδομένα για πόλεις της Ελλάδας κ.α.
ΚΑΙΡΙΚΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ
Το meteo.gr κατέγραψε τα έντονα καιρικά επεισόδια που επηρέασαν την χώρα μας από το 2001 και μετά.
ΜΕΤΕΩΡΟΛΟΓΙΚΟ ΛΕΞΙΚΟ
Θησαυρός μετεωρολογικών όρων, όπως βαρομετρικό χαμηλό, αντικυκλώνας, αεροχείμαρρος κ.α.
ΕΡΓΑΛΕΙΑ
Υπολογισμός ανατολής, δύσης και διάρκειας ημέρας, μετατροπέας ανέμου και Θερμοκρασίας
ΑΣΤΡΟΝΟΜΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
Στην ενότητα αυτή παρουσιάζουμε θέματα γενικότερης αστρονομίας αλλά και κάποια θέματα που σχετίζονται με τον καιρό στους πλανήτες.
ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΣΗΜΕΙΟΥ
Επιλογή σημείου πρόγνωσης με γεωγραφικές συντεταγμένες.
Διάβασε όλες τις ΕΙΔΗΣΕΙΣ στο news.gr
Ξετρυπώνει τους Διαγωνισμούς
Χάρτης METEONET Χάρτης UV
Ιστιοπλοϊκοί χάρτες Πρόγνωση Ύψους Κύματος
Χάρτης Κεραυνών Κάμερες Πεντέλης
Χάρτης Αττικής Χάρτης Ευρώπης
Bing Maps Εργαλεία
ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΕΣ
ΝΕΥΡΟΚΟΠΙ 4°C
ΟΡΕΣΤΙΑΔΑ 6°C
ΜΕΤΑΞΑΔΕΣ 6°C
ΝΕΑ ΒΥΣΣA 6°C
ΜΥΚΗ 6°C
ΥΨΗΛΟΤΕΡΕΣ
ΚΕΡΚΥΡΑ 19°C
ΛΕΥΚΑΔΑ 18°C
ΙΘΑΚΗ 18°C
ΦΙΛΙΑΤΕΣ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ 18°C
ΜΕΘΩΝΗ 18°C
Τα παραπάνω δεδομένα (ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΕΣ/ΥΨΗΛΟΤΕΡΕΣ) αποτελούν προγνώσεις. Για παρατηρήσεις (realtime) πατήστε εδώ
ΜΗΝΙΑΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΗ 11/2014 Η ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ ΤΟΥ ΤΡΙΗΜΕΡΟΥ 23-25/10 ΜΗΝΙΑΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΗ 10/2014
κλικ για δείτε: ΜΗΝΙΑΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΗ 11/2014 κλικ για δείτε: Η ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ ΤΟΥ ΤΡΙΗΜΕΡΟΥ 23-25/10 κλικ για δείτε: ΜΗΝΙΑΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΗ 10/2014
ΣΑΝ ΣHΜΕΡΑ
Δεν υπάρχουν δεδομένα για αυτή την ημερομηνία
Τελευταία ενημέρωση προγνώσεων πριν 10 ώρες Η310513