Ο ΚΑΙΡΟΣ ΤΟ ΠΑΣΧΑ (ΝΕΟΤΕΡΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ)
Ο ΚΑΙΡΟΣ ΤΟ ΠΑΣΧΑ (ΝΕΟΤΕΡΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ)

Άστατος θα παραμείνει ο καιρός στη χώρα μας τη Μεγάλη Παρασκευή, καθώς αναμένονται και πάλι αρκετές βροχές και καταιγίδες. Από το Μεγάλο Σάββατο όμως θα αρχίσει η βελτίωση και έτσι την Κυριακή του Πάσχα σε όλη τη χώρα θα επικρατήσουν καλές καιρικές συνθήκες. Πιο αναλυτικά:

Την Μ. Παρασκευή 18/04, ο καιρός θα είναι άστατος με βροχές και τοπικές καταιγίδες, οι οποίες θα επηρεάσουν κυρίως τη Δυτική και τη Βόρεια Ελλάδα. Θα υπάρχουν πάντως και διαστήματα ηλιοφάνειας κυρίως στη Θεσσαλία, την Ανατολική Στερεά, την Ανατολική Πελοπόννησο και το Αιγαίο. Οι θερμοκρασίες δε θα σημειώσουν αξιόλογη μεταβολή.

Το Μ. Σάββατο 19/04, ο κύριος όγκος των φαινομένων θα μετατοπιστεί στην ευρύτερη περιοχή του Αιγαίου, με τα φαινόμενα στο Ανατολικό Αιγαίο να είναι κατά τόπους ισχυρά. Στην Ηπειρωτική Ελλάδα βροχές θα εκδηλωθούν κυρίως στην Ήπειρο, τη Δυτική Στερεά και τη Μακεδονία, όπου θα πέσουν και χιόνια στα ορεινά. Πρόσκαιρες χιονοπτώσεις θα σημειωθούν το πρωί και σε περιοχές της Δυτικής Μακεδονίας με σχετικά χαμηλό υψόμετρο. Τα φαινόμενα όμως από το μεσημέρι και μετά θα παρουσιάσουν σημαντική εξασθένηση και έτσι το βράδυ της Ανάστασης οι μόνες περιοχές που ενδέχεται να βρέξει τοπικά θα είναι τα ορεινά της Δυτικής Στερεάς.

Την Κυριακή του Πάσχα ο καιρός θα είναι βελτιωμένος σε ολόκληρη τη χώρα με αραιές μόνο νεφώσεις οι οποίες τις πρωινές κυρίως ώρες θα είναι κατά τόπους αυξημένες. Η θερμοκρασία θα σημειώσει λόγω των νοτιάδων βαθμιαία άνοδο.

Ν. Μαζαράκης ΕΑΑ-Πεντέλη Μ. Πέμπτη, 17/04/2014

Καταχωρήθηκε: χθές

me βροχές και τοπικές καταιγίδες ο επιτά...

me βροχές και τοπικές καταιγίδες ο επιτάφιος

Βροχές και τοπικές καταιγίδες κατά περιόδους ισχυρές, συνοδευόμενες και από χαλάζι, εκδηλώνονται σε αρκετές περιοχές της χώρας τη Μεγάλη Παρασκευή 18/04. Τα μεγαλύτερα ύψη βροχής έως τις 1900 καταγράφονται στη Λευκάδα με 44.4 mm, στη Λεύκη Ξάνθης με 30.2 mm, στον Μαυρόβατο Δράμας με 25.2 mm, στον Άγιο Αθανάσιο Δράμας με 23 mm, στο Νευροκόπι με 22.2 mm και στη Ρόδο – Σγουρού με 20.2 mm.
ΠΗΓΗ
Kαταχωρήθηκε πριν 15 ώρες

Έντονες βροχοπτώσεις στη Νότια Εύβοια

Έντονες βροχοπτώσεις σημειώθηκαν τη Μ. Πέμπτη 17/4 στη Νότια Εύβοια, με τα ύψη βροχής να φτάνουν στο Ακρωτήριο Παξιμάδα τα 37.2 mm και στο Κάβοντορο τα 30.6 mm.
ΠΗΓΗ
Kαταχωρήθηκε χθές

Ισχυρές βροχές στην Ήπειρο

Ισχυρές βροχές και καταιγίδες εκδηλώθηκαν την Μ. Τετάρτη 16/4 στην Ήπειρο με τα μεγαλύτερα ύψη βροχής να καταγράφονται στο Ελευθεροχώρι Παραμυθιάς Θεσπρωτίας με 67.4 mm, στο Δασικό Χωριό Άρτας με 48.4 mm, στη Βωβούσα με 44.8 mm, στην Αγία Κυριακή Ιωαννίνων με 43.8 mm, στα Δερβίζιανα με 40.8 mm και στα Τύρια με 40.6 mm.
ΠΗΓΗ
Kαταχωρήθηκε 2 μέρες πριν

Χιόνια στη Δυτ. Μακεδονία

Χιονίζει την Μ. Τετάρτη 17/04 σε περιοχές της Δυτ. Μακεδονίας με χαμηλό υψόμετρο, όπως καταγράφουν οι σταθμοί του meteo.gr σε Φλώρινα, Βεγορίτιδα και Πτολεμαίδα.
ΠΗΓΗ
Kαταχωρήθηκε 2 μέρες πριν

Πώς η ρύπανση στην Κίνα επηρεάζει τον κα...

Πώς η ρύπανση στην Κίνα επηρεάζει τον καιρό… στις ΗΠΑ και όχι μόνο

Η ατμοσφαιρική ρύπανση στο Πεκίνο, τη Σαγκάη και άλλες ασιατικές μεγαλουπόλεις, για την οποία ακούμε όλο και συχνότερα, δεν αφορά μόνο τους κατοίκους των περιοχών που πλήττονται άμεσα και οι οποίοι συχνά καλούνται να προσαρμόσουν ανάλογα την καθημερινότητά τους. Επιστήμονες της NASA εκτιμούν ότι η ρύπανση του ατμοσφαιρικού αέρα στη μακρινή Ασία επηρεάζει - και μάλιστα άμεσα - τις κινήσεις των καταιγίδων στον Ειρηνικό Ωκεανό. Οι ερευνητές είδαν ότι το φαινόμενο, που είναι εντονότερο κατά τη διάρκεια του χειμώνα, ενισχύει τις καταιγίδες πάνω από τον Ειρηνικό, κάτι που με τη σειρά του επηρεάζει τον καιρό σε άλλες περιοχές του κόσμου. «Οι επιπτώσεις είναι δραματικές: η ρύπανση οδηγεί στη δημιουργία πυκνότερων και ψηλότερων νεφών, καθώς και εντονότερης βροχόπτωσης», ανέφερε σύμφωνα με το BBC ο Γουάν Γουάνγκ από το Jet Propulsion Laboratory (JPL) της NASA και βασικός συντάκτης της έκθεσης που δημοσιεύεται στην επιθεώρηση Proceedings of the National Academy of Sciences. Μπορεί οι αναφορές για υψηλά επίπεδα ατμοσφαιρικής ρύπανσης και οι προειδοποιήσεις προς τους κατοίκους να αποφεύγουν τις άσκοπες μετακινήσεις να έχουν πληθύνει τους τελευταίους μήνες, ωστόσο τα συμπεράσματα του Γουάνγκ και των συναδέλφων του είναι απόρροια μεγάλης δεκαετούς μελέτης. Άλλωστε, το πρόβλημα δεν είναι μόνο στην Κίνα: στις αρχές του έτους, ερευνητές από τα πανεπιστήμια Γέιλ και Κολούμπια υποστήριξαν ότι τα επίπεδα ρύπανσης στο Νέο Δελχί είναι ακόμη υψηλότερα. Όπως εξηγούν οι ερευνητές του JPL, η καύση ορυκτών καυσίμων και η επεξεργασία των πετροχημικών σε τέτοια κλίμακα έχει ως αποτέλεσμα την απελευθέρωση αερολυμάτων, σωματιδίων που μένουν στην ατμόσφαιρα. Παρότι επικρατεί η αντίληψη ότι τα αερολύματα χαμηλώνουν τη θερμοκρασία, οι επιστήμονες τονίζουν ότι οι ποσότητες είναι τόσο μεγάλες που «ουσιαστικά επηρεάζουν το σχηματισμό των νεφών και των καταιγίδων». «Η διαμορφωμένη τροχιά μπορεί να συσχετιστεί με την ανώμαλη συμπεριφορά του καιρού στα μεσαία γεωγραφικά πλάτη του βορείου ημισφαιρίου, συμπεριλαμβανομένων των ΗΠΑ και του Καναδά», αναφέρει ο Γουάνγκ. Ο ίδιος και οι συνάδελφοί του εμφανίζονται βέβαιοι ότι το φαινόμενο δεν αφήνει ανεπηρέαστο τον υπόλοιπο κόσμο, καθώς όμως λένε «η τροχιά των καταιγίδων του Ειρηνικού αποτελεί κινητήριο δύναμη στον καιρό παγκοσμίως».
ΠΗΓΗ
Kαταχωρήθηκε 3 μέρες πριν

Υψη βροχής τη Μ. Δευτέρα 14/04/2014

Βροχές και τοπικές καταιγίδες εκδηλώθηκαν κατά τη διάρκεια της χθεσινής ημέρας στα βόρεια ηπειρωτικά, τα κεντρικά και νότια τμήματα, με τα μεγαλύτερα ύψη βροχής να καταγράφονται στην Κρήτη. Σύμφωνα με το δίκτυο αυτόματων μετεωρολογικών σταθμών του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, τα δέκα μεγαλύτερα ύψη βροχής κατεγράφησαν στις περιοχές: Βρύσσες Χανίων 16.4 mm, Μεταξοχώρι Ηρακλείου 12 mm, Λαγκάδια Γορτυνίας 11.6 mm, Λέντας Ηρακλείου 11.2 mm, Σπήλι Ρεθύμνου 10.2 mm, Σφακιά 9.4 mm, Μοίρες Ηρακλείου 9 mm, Ζάρακες Ευβοίας 7.8 mm, Σητία 7 mm και Φουρφουράς Ρεθύμνου 5.8 mm.
ΠΗΓΗ
Kαταχωρήθηκε 3 μέρες πριν

Ύψη βροχής την Κυριακή 13/04/2014

Βροχές και τοπικές καταιγίδες σημειώθηκαν σε αρκετές ηπειρωτικές περιοχές της χώρας μας, κατά τη διάρκεια της χθεσινής ημέρας, με τα μεγαλύτερα ύψη να καταγράφονται στα δυτικά και τη Βόρεια Αττική. Σύμφωνα με το δίκτυο αυτόματων μετεωρολογικών σταθμών του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, τα δέκα μεγαλύτερα ύψη βροχής κατεγράφησαν στις περιοχές: Βουργαρέλι Αρτας 27.6 mm, Μαρούσι Αττικής 13.6 mm, Ιπποκράτειος Πολιτεία Αττικής 10.6 mm, Βυτίνα Αρκαδίας 9.6 mm, Ιθάκη, Ωλένη Ηλείας και Πεντέλη Αττικής 8.2 mm, Λάππα Αχαΐας 7.8 mm, Μεταξάδες Έβρου και Ζάκυνθος 7.6 mm.
ΠΗΓΗ
Kαταχωρήθηκε 4 μέρες πριν

 • ΑΓ.ΝΙΚΟΛΑΟΣ: 21°C, 3 μποφόρ B, ΑΡΚΕΤΑ ΣΥΝΝΕΦΑ ΑΘΗΝΑ - ΚΕΝΤΡΟ: 19°C, 5 μποφόρ N, ΛΙΓΑ ΣΥΝΝΕΦΑ ΑΛΕΞ/ΠΟΛΗ: 17°C, 5 μποφόρ N, ΑΣΘΕΝΗΣ ΒΡΟΧΗ ΑΡΓΟΣ: 20°C, 5 μποφόρ ΝΔ, ΛΙΓΑ ΣΥΝΝΕΦΑ ΑΡΤΑ: 16°C, 4 μποφόρ ΝΔ, ΑΣΘΕΝΗΣ ΒΡΟΧΗ ΒΟΛΟΣ: 22°C, 4 μποφόρ ΝΔ, ΑΡΑΙΗ ΣΥΝΝΕΦΙΑ ΖΑΚΥΝΘΟΣ: 18°C, 4 μποφόρ ΝΔ, ΛΙΓΑ ΣΥΝΝΕΦΑ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ: 21°C, 2 μποφόρ B, ΑΡΚΕΤΑ ΣΥΝΝΕΦΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: 10°C, 3 μποφόρ NA, ΒΡΟΧΗ ΙΩΑΝΝΙΝΑ: 9°C, 4 μποφόρ ΝΔ, ΑΣΘΕΝΗΣ ΒΡΟΧΗ ΚΑΒΑΛΑ: 11°C, 2 μποφόρ N, ΒΡΟΧΗ ΚΑΛΑΜΑΤΑ: 18°C, 4 μποφόρ ΝΔ, ΣΥΝΝΕΦΙΑΣΜΕΝΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗ: 16°C, 3 μποφόρ Α, ΑΣΘΕΝΗΣ ΒΡΟΧΗ ΚΕΑ - ΤΖΙΑ: 17°C, 5 μποφόρ ΝΔ, ΛΙΓΑ ΣΥΝΝΕΦΑ ΚΕΡΚΥΡΑ: 19°C, 4 μποφόρ ΝΔ, ΑΡΚΕΤΑ ΣΥΝΝΕΦΑ ΚΟΖΑΝΗ: 16°C, 4 μποφόρ Δ, ΑΣΘΕΝΗΣ ΒΡΟΧΗ ΚΟΡΙΝΘΟΣ: 21°C, 4 μποφόρ Δ, ΑΡΑΙΗ ΣΥΝΝΕΦΙΑ ΚΥΘΗΡΑ: 18°C, 5 μποφόρ ΝΔ, ΛΙΓΑ ΣΥΝΝΕΦΑ ΚΩΣ: 18°C, 4 μποφόρ ΝΔ, ΑΣΘΕΝΗΣ ΒΡΟΧΗ ΛΑΜΙΑ: 18°C, 5 μποφόρ Δ, ΑΡΑΙΗ ΣΥΝΝΕΦΙΑ ΛΑΡΙΣΑ: 20°C, 3 μποφόρ ΝΔ, ΑΡΑΙΗ ΣΥΝΝΕΦΙΑ ΛΗΜΝΟΣ: 16°C, 5 μποφόρ N, ΣΥΝΝΕΦΙΑΣΜΕΝΟΣ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ: 16°C, 5 μποφόρ ΝΔ, ΒΡΟΧΗ ΜΥΚΟΝΟΣ: 17°C, 6 μποφόρ ΝΔ, ΚΑΘΑΡΟΣ ΜΥΤΙΛΗΝΗ: 18°C, 5 μποφόρ N, ΒΡΟΧΗ ΝΑΞΟΣ: 18°C, 5 μποφόρ ΝΔ, ΚΑΘΑΡΟΣ ΠΑΡΟΣ: 17°C, 5 μποφόρ ΝΔ, ΚΑΘΑΡΟΣ ΠΑΤΡΑ: 17°C, 5 μποφόρ ΝΔ, ΑΣΘΕΝΗΣ ΒΡΟΧΗ ΠΟΛΥΓΥΡΟΣ: 7°C, 2 μποφόρ N, ΒΡΟΧΗ ΡΕΘΥΜΝΟ: 20°C, 4 μποφόρ N, ΑΡΚΕΤΑ ΣΥΝΝΕΦΑ ΡΟΔΟΣ: 19°C, 4 μποφόρ Δ, ΑΣΘΕΝΗΣ ΒΡΟΧΗ ΣΑΜΟΣ: 18°C, 5 μποφόρ ΝΔ, ΒΡΟΧΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ: 18°C, 5 μποφόρ ΝΔ, ΑΡΚΕΤΑ ΣΥΝΝΕΦΑ ΣΚΥΡΟΣ: 19°C, 4 μποφόρ N, ΛΙΓΑ ΣΥΝΝΕΦΑ ΤΡΙΠΟΛΗ: 10°C, 5 μποφόρ ΝΔ, ΑΣΘΕΝΗΣ ΒΡΟΧΗ ΦΛΩΡΙΝΑ: 12°C, 4 μποφόρ Δ, ΑΣΘΕΝΗΣ ΒΡΟΧΗ ΧΑΛΚΙΔΑ: 20°C, 5 μποφόρ ΝΔ, ΑΡΚΕΤΑ ΣΥΝΝΕΦΑ ΧΑΝΙΑ: 20°C, 5 μποφόρ Δ, ΚΑΘΑΡΟΣ ΧΙΟΣ: 18°C, 5 μποφόρ ΝΔ, ΛΙΓΑ ΣΥΝΝΕΦΑ Χάρτες επικράτειας για όλες τις ώρες πρόγνωσης
 • Παρατηρήσεις καιρού από τους σταθμούς Αττικής
 • Παρατηρήσεις καιρού από τους σταθμούς Κεντρικής Ελλάδος
 • ΛΑΥΡΙΟ ΑΤΤΙΚΗΣ-ΑΡΑΙΗ ΣΥΝΝΕΦΙΑ METEONET
  Αραή συννεφιά και μέτριους νοτιοανατολικούς ανέμους έχουμε σήμερα στην πόλη του λαυρίου,η θερμοκρασία στους 14,6 με την υγρασία στο 57%

  Καταχωρήθηκε πριν 10 λεπτά
  ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΡΑΜΠΑΤΣΟΣ
  ΔΙΚΤΥΟ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΤΩΝ

  ΔΟΪΡΑΝΗ ΚΙΛΚΙΣ-ΨΙΛΟΒΡΟΧΟ METEONET
  Συνεχίζει απο χτες το βράδυ η ποτιστική βροχή στην περιοχή της δοϊράνης,με την θερμοκρασία στους 11 βαθμούς ενω η υγρασία στο 88% οι άνεμοι ασθενείς

  Καταχωρήθηκε πριν 15 λεπτά
  ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΡΑΜΠΑΤΣΟΣ
  ΔΙΚΤΥΟ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΤΩΝ

  Ιωάννινα: Συννεφιά με βροχή αργότερα METEONET
  Συννεφιά με ήλιο ενώ από το μεσημέρι βροχή και χαλάζι στην πόλη, με ανέμους νοτιάδες εως μέτριους και τη θερμοκρασία στους 15 βαθμούς κελσίου και την αίσθηση της ψύχρας έντονη.

  Καταχωρήθηκε πριν 10 ώρες
  ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΚΑΛΑΜΠΟΚΗ
  ΔΙΚΤΥΟ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΤΩΝ

  ΡΟΔΟΣ ΦΙΛΕΡΗΜΟΣ METEONET
  Σχετικά άστατος ήταν ο καιρός σήμερα Μεγάλη Παρασκευή. Καλή Ανάσταση.

  Καταχωρήθηκε πριν 12 ώρες
  ΒΟΥΛΑ ΚΑΣΣΑΝΗ
  ΔΙΚΤΥΟ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΤΩΝ

  ΛΑΥΡΙΟ ΑΤΤΙΚΗΣ-ΣΧΕΔΟΝ ΑΙΘΡΙΟΣ METEONET
  Με ηλιοφάνεια και λίγες νεφώσεις προχωράει η σημερινή μέρα έπειτα απο την βροχή ποου σημειώθηκε τα ξημερώματα και άφησε 2,6 χιλιοστά , οι άνεμοι αυτή την ωρα απο νοτιοανατολικές διευθύνσεις ασθενείς , η θερμοκρασία στους 14 βαθμούς ενω η υγρασία στο 70%

  Καταχωρήθηκε χθές
  ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΡΑΜΠΑΤΣΟΣ
  ΔΙΚΤΥΟ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΤΩΝ

 • UV map of Greece ΔΥΤΙΚΗ ΚΡΗΤΗ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΚΡΗΤΗ ΚΑΡΠΑΘΙΟ ΘΑΛΑΣΣΑ ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟΥ ΔΥΤΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ ΔΥΤΙΚΕΣ ΚΥΚΛΑΔΕΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΕΣ ΚΥΚΛΑΔΕΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ ΔΥΤΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΑΙΓΑΙΟ ΚΕΡΚΥΡΑ ΗΠΕΙΡΟΣ- ΔΥΤΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑ - ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ - ΑΝΑΤ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΒΟΡΕΙΟ ΑΙΓΑΙΟ ΠΕΡΙΟΧΗ ΠΡΕΣΠΩΝ ΒΟΡΕΙΑ-ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΘΡΑΚΗ
Γενική πρόγνωση καιρού για Σάββατο 19-4-2014

Νεφώσεις με βροχές και τοπικές καταιγίδες στη Δυτική και Βόρεια Ελλάδα και στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και καλό καιρό στις υπόλοιπες περιοχές, περιμένουμε το Μ. Σάββατο 19 Απριλίου 2014. Χιόνια θα πέσουν στα ορεινά της Ηπειρωτικής Ελλάδας. Από το μεσημέρι και μετά ο καιρός θα παρουσιάσει σταδιακή βελτίωση.

Η θερμοκρασία, θα κυμανθεί από 5 έως 16 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 6 έως 19 βαθμούς στην Κεντρική Ελλάδα, από 9 έως 20 βαθμούς στη Νότια Ελλάδα, από 8 έως 18 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα και από 12 έως 20 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη.

Οι άνεμοι στο Νοτιοανατολικό Αιγαίο θα πνέουν ασθενείς και στο υπόλοιπο Αιγαίο νότιοι νοτιοδυτικοί μέτριοι έως ισχυροί και τοπικά σχεδόν θυελλώδεις. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί μέτριοι έως ισχυροί με μικρή εξασθένηση από το απόγευμα και μετά.

Παροδικές νεφώσεις κατά περιόδους πυκνότερες, περιμένουμε το Μ. Σάββατο στην Αττική. Η θερμοκρασία στο κέντρο θα φτάσει τους 20 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί σχεδόν μέτριοι έως μέτριοι και τοπικά στο Νότιο Ευβοϊκό ισχυροί.

Νεφώσεις με βροχές και βελτίωση του καιρού από το απόγευμα, περιμένουμε το Μ. Σάββατο στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 10 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν ασθενείς και το μεσημέρι ανατολικοί νοτιοανατολικοί έως μέτριοι.

ΦΩΝΗΤΙΚΗ ΠΡΟΓΝΩΣΗ: SpellCast Feeds logo
Καταχωρήθηκε: πριν 20 ώρες
19°
φωτορεαλιστική πρόγνωση για: σήμερα
Σάββατο 19/04/2014
Ώρα: 15:00
10°
Διάβασε όλες τις ΕΙΔΗΣΕΙΣ στο news.gr
Ξετρυπώνει τις Προσφορές
Χάρτης METEONET Χάρτης UV
Ιστιοπλοϊκοί χάρτες Πρόγνωση Ύψους Κύματος
Χάρτης Κεραυνών Κάμερες Πεντέλης
Χάρτης Αττικής Χάρτης Ευρώπης
Bing Maps Εργαλεία
Τα παραπάνω δεδομένα (ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΕΣ/ΥΨΗΛΟΤΕΡΕΣ) αποτελούν προγνώσεις. Για παρατηρήσεις (realtime) πατήστε εδώ
ΜΗΝΙΑΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΗ 04/2014 ΜΗΝΙΑΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΗ 03/2014 ΜΗΝΙΑΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΗ 02/2014
κλικ για δείτε: ΜΗΝΙΑΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΗ 04/2014 κλικ για δείτε: ΜΗΝΙΑΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΗ 03/2014 κλικ για δείτε: ΜΗΝΙΑΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΗ 02/2014
ΣΑΝ ΣHΜΕΡΑ
1984: Ισχυρές βροχοπτώσεις και χιόνια στα ορεινά της ηπειρωτικής χώρας.
Τελευταία ενημέρωση προγνώσεων πριν 51 λεπτά Η310513