Ο ΚΑΙΡΟΣ ΤΟ ΠΑΣΧΑ
Ο ΚΑΙΡΟΣ ΤΟ ΠΑΣΧΑ

Βροχερός και ψυχρός θα είναι ο καιρός μέχρι το Πάσχα στη χώρα μας. Πιο αναλυτικά:

Την Μ. Τρίτη 15/04, ο καιρός θα είναι καλός στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας, με λίγες βροχές και καταιγίδες από το απόγευμα στο Β. Ιόνιο και στα βορειοδυτικά.

Την Μ. Τετάρτη 16/04, βροχές και καταιγίδες θα σημειωθούν σε μεγάλο μέρος της ηπειρωτικής χώρας, με κατά τόπους έντονα φαινόμενα, κυρίως στη Δυτική και Β. Ελλάδα. Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση από τα βορειοδυτικά. Χιονοπτώσεις αναμένονται στα ορεινά ηπειρωτικά αλλά και σε περιοχές της ΒΔ Ελλάδας με χαμηλότερο υψόμετρο.

Την Μ. Πέμπτη 17/04, η κακοκαιρία θα συνεχιστεί στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας, η θερμοκρασία θα σημειώσει περαιτέρω πτώση, με πιθανότητα χιονόπτωσης σε περιοχές με χαμηλότερο υψόμετρο στα βορειοδυτικά ηπειρωτικά.

Την Μ. Παρασκευή 18/04, οι βροχές και καταιγίδες θα συνεχιστούν σε αρκετές περιοχές της χώρας.

Το Μ. Σάββατο 19/04 και την Κυριακή του Πάσχα 20/04, σύμφωνα με τα σημερινά στοιχεία, αναμένεται βελτίωση του καιρού στις περισσότερες περιοχές, με σταδιακή άνοδο της θερμοκρασίας.

Νεώτερη ανακοίνωση θα δοθεί την Μ. Πέμπτη 17/04/2014

Κ. Λαγουβάρδος-Β. Κοτρώνη ΕΑΑ-Πεντέλη Μ. Τρίτη, 15/04/2014

Καταχωρήθηκε: 2 μέρες πριν

Ισχυρές βροχές στην Ήπειρο

Ισχυρές βροχές και καταιγίδες εκδηλώθηκαν την Μ. Τετάρτη 16/4 στην Ήπειρο με τα μεγαλύτερα ύψη βροχής να καταγράφονται στο Ελευθεροχώρι Παραμυθιάς Θεσπρωτίας με 67.4 mm, στο Δασικό Χωριό Άρτας με 48.4 mm, στη Βωβούσα με 44.8 mm, στην Αγία Κυριακή Ιωαννίνων με 43.8 mm, στα Δερβίζιανα με 40.8 mm και στα Τύρια με 40.6 mm.
ΠΗΓΗ
Kαταχωρήθηκε πριν 11 ώρες

Χιόνια στη Δυτ. Μακεδονία

Χιονίζει την Μ. Τετάρτη 17/04 σε περιοχές της Δυτ. Μακεδονίας με χαμηλό υψόμετρο, όπως καταγράφουν οι σταθμοί του meteo.gr σε Φλώρινα, Βεγορίτιδα και Πτολεμαίδα.
ΠΗΓΗ
Kαταχωρήθηκε πριν 20 ώρες

Πώς η ρύπανση στην Κίνα επηρεάζει τον κα...

Πώς η ρύπανση στην Κίνα επηρεάζει τον καιρό… στις ΗΠΑ και όχι μόνο

Η ατμοσφαιρική ρύπανση στο Πεκίνο, τη Σαγκάη και άλλες ασιατικές μεγαλουπόλεις, για την οποία ακούμε όλο και συχνότερα, δεν αφορά μόνο τους κατοίκους των περιοχών που πλήττονται άμεσα και οι οποίοι συχνά καλούνται να προσαρμόσουν ανάλογα την καθημερινότητά τους. Επιστήμονες της NASA εκτιμούν ότι η ρύπανση του ατμοσφαιρικού αέρα στη μακρινή Ασία επηρεάζει - και μάλιστα άμεσα - τις κινήσεις των καταιγίδων στον Ειρηνικό Ωκεανό. Οι ερευνητές είδαν ότι το φαινόμενο, που είναι εντονότερο κατά τη διάρκεια του χειμώνα, ενισχύει τις καταιγίδες πάνω από τον Ειρηνικό, κάτι που με τη σειρά του επηρεάζει τον καιρό σε άλλες περιοχές του κόσμου. «Οι επιπτώσεις είναι δραματικές: η ρύπανση οδηγεί στη δημιουργία πυκνότερων και ψηλότερων νεφών, καθώς και εντονότερης βροχόπτωσης», ανέφερε σύμφωνα με το BBC ο Γουάν Γουάνγκ από το Jet Propulsion Laboratory (JPL) της NASA και βασικός συντάκτης της έκθεσης που δημοσιεύεται στην επιθεώρηση Proceedings of the National Academy of Sciences. Μπορεί οι αναφορές για υψηλά επίπεδα ατμοσφαιρικής ρύπανσης και οι προειδοποιήσεις προς τους κατοίκους να αποφεύγουν τις άσκοπες μετακινήσεις να έχουν πληθύνει τους τελευταίους μήνες, ωστόσο τα συμπεράσματα του Γουάνγκ και των συναδέλφων του είναι απόρροια μεγάλης δεκαετούς μελέτης. Άλλωστε, το πρόβλημα δεν είναι μόνο στην Κίνα: στις αρχές του έτους, ερευνητές από τα πανεπιστήμια Γέιλ και Κολούμπια υποστήριξαν ότι τα επίπεδα ρύπανσης στο Νέο Δελχί είναι ακόμη υψηλότερα. Όπως εξηγούν οι ερευνητές του JPL, η καύση ορυκτών καυσίμων και η επεξεργασία των πετροχημικών σε τέτοια κλίμακα έχει ως αποτέλεσμα την απελευθέρωση αερολυμάτων, σωματιδίων που μένουν στην ατμόσφαιρα. Παρότι επικρατεί η αντίληψη ότι τα αερολύματα χαμηλώνουν τη θερμοκρασία, οι επιστήμονες τονίζουν ότι οι ποσότητες είναι τόσο μεγάλες που «ουσιαστικά επηρεάζουν το σχηματισμό των νεφών και των καταιγίδων». «Η διαμορφωμένη τροχιά μπορεί να συσχετιστεί με την ανώμαλη συμπεριφορά του καιρού στα μεσαία γεωγραφικά πλάτη του βορείου ημισφαιρίου, συμπεριλαμβανομένων των ΗΠΑ και του Καναδά», αναφέρει ο Γουάνγκ. Ο ίδιος και οι συνάδελφοί του εμφανίζονται βέβαιοι ότι το φαινόμενο δεν αφήνει ανεπηρέαστο τον υπόλοιπο κόσμο, καθώς όμως λένε «η τροχιά των καταιγίδων του Ειρηνικού αποτελεί κινητήριο δύναμη στον καιρό παγκοσμίως».
ΠΗΓΗ
Kαταχωρήθηκε χθές

Υψη βροχής τη Μ. Δευτέρα 14/04/2014

Βροχές και τοπικές καταιγίδες εκδηλώθηκαν κατά τη διάρκεια της χθεσινής ημέρας στα βόρεια ηπειρωτικά, τα κεντρικά και νότια τμήματα, με τα μεγαλύτερα ύψη βροχής να καταγράφονται στην Κρήτη. Σύμφωνα με το δίκτυο αυτόματων μετεωρολογικών σταθμών του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, τα δέκα μεγαλύτερα ύψη βροχής κατεγράφησαν στις περιοχές: Βρύσσες Χανίων 16.4 mm, Μεταξοχώρι Ηρακλείου 12 mm, Λαγκάδια Γορτυνίας 11.6 mm, Λέντας Ηρακλείου 11.2 mm, Σπήλι Ρεθύμνου 10.2 mm, Σφακιά 9.4 mm, Μοίρες Ηρακλείου 9 mm, Ζάρακες Ευβοίας 7.8 mm, Σητία 7 mm και Φουρφουράς Ρεθύμνου 5.8 mm.
ΠΗΓΗ
Kαταχωρήθηκε χθές

Ύψη βροχής την Κυριακή 13/04/2014

Βροχές και τοπικές καταιγίδες σημειώθηκαν σε αρκετές ηπειρωτικές περιοχές της χώρας μας, κατά τη διάρκεια της χθεσινής ημέρας, με τα μεγαλύτερα ύψη να καταγράφονται στα δυτικά και τη Βόρεια Αττική. Σύμφωνα με το δίκτυο αυτόματων μετεωρολογικών σταθμών του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, τα δέκα μεγαλύτερα ύψη βροχής κατεγράφησαν στις περιοχές: Βουργαρέλι Αρτας 27.6 mm, Μαρούσι Αττικής 13.6 mm, Ιπποκράτειος Πολιτεία Αττικής 10.6 mm, Βυτίνα Αρκαδίας 9.6 mm, Ιθάκη, Ωλένη Ηλείας και Πεντέλη Αττικής 8.2 mm, Λάππα Αχαΐας 7.8 mm, Μεταξάδες Έβρου και Ζάκυνθος 7.6 mm.
ΠΗΓΗ
Kαταχωρήθηκε 3 μέρες πριν

Ελάχιστες θερμοκρασίες την Κυριακή 13/04...

Ελάχιστες θερμοκρασίες την Κυριακή 13/04/2014

Αρνητικές ελάχιστες θερμοκρασίες σημειώθηκαν σε αρκετές ορεινές και ημιορεινές περιοχές της κεντρικής και βόρειας χώρας τις πρωινές ώρες της Κυριακής 13/04/2014. Σύμφωνα με το δίκτυο αυτόματων μετεωρολογικών σταθμών του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, οι χαμηλότερες ελάχιστες θερμοκρασίες κατεγράφησαν στις περιοχές: Χ/Κ Καϊμάκτσαλαν -3.2 βαθμοί, Βωβούσα Ιωαννίνων -2.1 βαθμοί, Μαυρολιθάρι Φωκίδας -1.9 βαθμοί, Περτούλι Τρικάλων -1.5 βαθμοί, Βλάστη Κοζάνης -1.3 βαθμοί, Καρπενήσι -0.8 βαθμοί, Γαρδίκι Τρικάλων -0.3 βαθμοί, Αγία Κυριακή Ιωαννίνων -0.2 βαθμοί και Χ/Κ Σελίου -0.1 βαθμοί Κελσίου.
ΠΗΓΗ
Kαταχωρήθηκε 3 μέρες πριν

Με μειωμένη ένταση έφθασε στην Αυστραλία...

Με μειωμένη ένταση έφθασε στην Αυστραλία ο κυκλώνας Ίτα

Ο τροπικός κυκλώνας Ίτα έπληξε σήμερα την ανατολική ακτή της Αυστραλίας, προκαλώντας διακοπές στην ηλεκτροδότηση και τις τηλεφωνικές επικοινωνίες χιλιάδων ανθρώπων. Οι αρχές προειδοποιούν πως η καταιγίδα θα συνεχίσει να αποτελεί απειλή, παρόλο που ή έντασή της έχει μειωθεί. Δεκάδες χιλιάδες κάτοικοι παρέμειναν στα καταφύγια την Παρασκευή, αναμένοντας το περάσμα του Ίτα. Ωστόσο δεν καταγράφηκαν θύματα ούτε μεγάλες καταστροφές, ενώ η καταιγίδα, η οποία είχε βαθμολογηθεί με 4 στην πεντάβαθμη κλίμακα, όταν έφθασε στην ανατολική ακτή, έχασε ενέργεια και υποβαθμίστηκε σε τροπική καταιγίδα ισχύος 1. Ο πρωθυπουργός της Πολιτείας Κουίνσλαντ Κάμπελ Νιούμαν δήλωσε στους δημοσιογράφους πως πολλές χιλιάδες άνθρωποι δεν έχουν ηλεκτροδότηση και προειδοποίησε πως η καταιγίδα θα συνεχίσει να αποτελεί απειλή καθώς κατευθύνεται προς νότο.
ΠΗΓΗ
Kαταχωρήθηκε 4 μέρες πριν

 • ΑΓ.ΝΙΚΟΛΑΟΣ: 21°C, 5 μποφόρ N, ΑΡΚΕΤΑ ΣΥΝΝΕΦΑ ΑΘΗΝΑ - ΚΕΝΤΡΟ: 18°C, 3 μποφόρ ΝΔ, ΣΥΝΝΕΦΙΑΣΜΕΝΟΣ ΑΛΕΞ/ΠΟΛΗ: 14°C, 5 μποφόρ Δ, ΑΣΘΕΝΗΣ ΒΡΟΧΗ ΑΡΓΟΣ: 20°C, 4 μποφόρ NA, ΑΡΚΕΤΑ ΣΥΝΝΕΦΑ ΑΡΤΑ: 15°C, 3 μποφόρ ΝΔ, ΑΡΚΕΤΑ ΣΥΝΝΕΦΑ ΒΟΛΟΣ: 17°C, 2 μποφόρ NA, ΚΑΘΑΡΟΣ ΖΑΚΥΝΘΟΣ: 15°C, 4 μποφόρ Δ, ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ: 20°C, 3 μποφόρ ΝΔ, ΒΡΟΧΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: 17°C, 2 μποφόρ ΝΔ, ΚΑΘΑΡΟΣ ΙΩΑΝΝΙΝΑ: 11°C, 3 μποφόρ N, ΣΥΝΝΕΦΙΑΣΜΕΝΟΣ ΚΑΒΑΛΑ: 12°C, 4 μποφόρ Α, ΒΡΟΧΗ ΚΑΛΑΜΑΤΑ: 18°C, 4 μποφόρ Δ, ΚΑΘΑΡΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗ: 16°C, 3 μποφόρ Α, ΚΑΘΑΡΟΣ ΚΕΑ - ΤΖΙΑ: 15°C, 3 μποφόρ NA, ΑΣΘΕΝΗΣ ΒΡΟΧΗ ΚΕΡΚΥΡΑ: 15°C, 3 μποφόρ N, ΒΡΟΧΗ ΚΟΖΑΝΗ: 13°C, 2 μποφόρ ΝΔ, ΚΑΘΑΡΟΣ ΚΟΡΙΝΘΟΣ: 16°C, 3 μποφόρ B, ΛΙΓΑ ΣΥΝΝΕΦΑ ΚΥΘΗΡΑ: 17°C, 5 μποφόρ Δ, ΑΡΚΕΤΑ ΣΥΝΝΕΦΑ ΚΩΣ: 19°C, 5 μποφόρ NA, ΣΥΝΝΕΦΙΑΣΜΕΝΟΣ ΛΑΜΙΑ: 17°C, 2 μποφόρ Α, ΑΡΚΕΤΑ ΣΥΝΝΕΦΑ ΛΑΡΙΣΑ: 17°C, 1 μποφόρ ΝΔ, ΚΑΘΑΡΟΣ ΛΗΜΝΟΣ: 12°C, 2 μποφόρ Α, ΒΡΟΧΗ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ: 15°C, 3 μποφόρ ΝΔ, ΑΣΘΕΝΗΣ ΒΡΟΧΗ ΜΥΚΟΝΟΣ: 12°C, 4 μποφόρ Δ, ΒΡΟΧΗ ΜΥΤΙΛΗΝΗ: 20°C, 4 μποφόρ N, ΑΡΑΙΗ ΣΥΝΝΕΦΙΑ ΝΑΞΟΣ: 13°C, 4 μποφόρ Δ, ΒΡΟΧΗ ΠΑΡΟΣ: 12°C, 3 μποφόρ Δ, ΒΡΟΧΗ ΠΑΤΡΑ: 16°C, 4 μποφόρ Δ, ΑΣΘΕΝΗΣ ΒΡΟΧΗ ΠΟΛΥΓΥΡΟΣ: 14°C, 2 μποφόρ N, ΚΑΘΑΡΟΣ ΡΕΘΥΜΝΟ: 12°C, 4 μποφόρ ΒΔ, ΒΡΟΧΗ ΡΟΔΟΣ: 22°C, 4 μποφόρ NA, ΑΡΑΙΗ ΣΥΝΝΕΦΙΑ ΣΑΜΟΣ: 20°C, 6 μποφόρ N, ΑΡΑΙΗ ΣΥΝΝΕΦΙΑ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ: 15°C, 4 μποφόρ ΒΔ, ΑΣΘΕΝΗΣ ΒΡΟΧΗ ΣΚΥΡΟΣ: 15°C, 2 μποφόρ B, ΑΣΘΕΝΗΣ ΒΡΟΧΗ ΤΡΙΠΟΛΗ: 13°C, 3 μποφόρ Δ, ΛΙΓΑ ΣΥΝΝΕΦΑ ΦΛΩΡΙΝΑ: 11°C, 2 μποφόρ NA, ΑΡΚΕΤΑ ΣΥΝΝΕΦΑ ΧΑΛΚΙΔΑ: 19°C, 2 μποφόρ NA, ΣΥΝΝΕΦΙΑΣΜΕΝΟΣ ΧΑΝΙΑ: 13°C, 4 μποφόρ Δ, ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ ΧΙΟΣ: 18°C, 4 μποφόρ N, ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ Χάρτες επικράτειας για όλες τις ώρες πρόγνωσης
 • Παρατηρήσεις καιρού από τους σταθμούς Αττικής
 • Παρατηρήσεις καιρού από τους σταθμούς Κεντρικής Ελλάδος
 • Κολινδρός Πιερίας METEONET
  Αίθριος καιρός με την θερμοκρασία στους 7 βαθμούς.

  Καταχωρήθηκε πριν 1 ώρα
  ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
  ΔΙΚΤΥΟ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΤΩΝ

  ΔΟΪΡΑΝΗ ΚΙΛΚΙΣ-ΑΣΘΕΝΗΣ ΒΡΟΧΗ METEONET
  Ισχυρούς βορειοδυτικούς άνεμους και ασθενή βροχή έχουμε αυτή την ωρα στην δοίρανη ,η θερμοκρασία στους 6 βαθμούς ενω η υγρασία στο 77%

  Καταχωρήθηκε πριν 22 ώρες
  ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΡΑΜΠΑΤΣΟΣ
  ΔΙΚΤΥΟ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΤΩΝ

  ΛΑΥΡΙΟ ΑΤΤΙΚΗΣ-ΝΕΦΕΛΩΔΗΣ METEONET
  Νεφελώδης ο καιρός στην πόλη του λαυρίου με τους ανέμους να πνέουν απο νοτιοανατολικές διευθύνσεις εως 5bf , η θρεμοκρασία στους 16,8 με την υγρασία στο 79%

  Καταχωρήθηκε πριν 23 ώρες
  ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΡΑΜΠΑΤΣΟΣ
  ΔΙΚΤΥΟ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΤΩΝ

  Κολινδρός Πιερίας METEONET
  Συννεφιά με την θερμοκρασία στους 8 βαθμούς.

  Καταχωρήθηκε χθές
  ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
  ΔΙΚΤΥΟ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΤΩΝ

  ΔΟΪΡΑΝΗ ΚΙΛΚΙΣ-ΜΕΤΑΒΟΛΗ ΤΟΥ ΚΑΙΡΟΥ METEONET
  Μεταβολή έχει παρουσιάσει ο καιρός , μετριοι εως ισχυροι βορειοδυτικοι ανεμοι με αυξημενη συννεφια 12,9 η θερμοκρασια με 59% υγρασια

  Καταχωρήθηκε χθές
  ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΡΑΜΠΑΤΣΟΣ
  ΔΙΚΤΥΟ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΤΩΝ

 • UV map of Greece ΔΥΤΙΚΗ ΚΡΗΤΗ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΚΡΗΤΗ ΚΑΡΠΑΘΙΟ ΘΑΛΑΣΣΑ ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟΥ ΔΥΤΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ ΔΥΤΙΚΕΣ ΚΥΚΛΑΔΕΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΕΣ ΚΥΚΛΑΔΕΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ ΔΥΤΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΑΙΓΑΙΟ ΚΕΡΚΥΡΑ ΗΠΕΙΡΟΣ- ΔΥΤΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑ - ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ - ΑΝΑΤ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΒΟΡΕΙΟ ΑΙΓΑΙΟ ΠΕΡΙΟΧΗ ΠΡΕΣΠΩΝ ΒΟΡΕΙΑ-ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΘΡΑΚΗ
Γενική πρόγνωση καιρού για Πέμπτη 17-4-2014

Αστατο καιρό στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας με βροχές και καταιγίδες που κατά τόπους στο Ανατολικό Αιγαίο θα είναι ισχυρές, περιμένουμε την Μ. Πέμπτη 17 Απριλίου 2014. Θα υπάρχουν πάντως και μεγάλα διαστήματα ηλιοφάνειας σε όλη την Ανατολική Ηπειρωτική Ελλάδα. Χιόνια θα πέσουν στα ορεινά.

Η θερμοκρασία, θα κυμανθεί από 4 έως 17 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 5 έως 18 βαθμούς στην Κεντρική Ελλάδα, από 9 έως 19 βαθμούς στη Νότια Ελλάδα, από 7 έως 17 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα και από 13 έως 20 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη.

Οι άνεμοι στο Ανατολικό Αιγαίο θα πνέουν νότιοι νοτιοανατολικοί μέτριοι έως ισχυροί και πρόσκαιρα σχεδόν θυελλώδεις, στο Βόρειο Αιγαίο ανατολικοί ασθενείς έως μέτριοι και πρόσκαιρα ισχυροί και στο Νότιο Αιγαίο δυτικοί νοτιοδυτικοί με την ίδια ένταση. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι και τοπικά στα νότια μέτριοι.

Ηλιοφάνεια με αυξημένες νεφώσεις κυρίως τις πρωινές ώρες, περιμένουμε την Μ. Πέμπτη στην Αττική. Η θερμοκρασία στο κέντρο θα φτάσει τους 18 με 19 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ασθενείς έως μέτριοι, στρεφόμενοι το απόγευμα σε νότιους με την ίδια ένταση.

Λίγες νεφώσεις οι οποίες σταδιακά θα πυκνώσουν με τοπικές βροχές από το απόγευμα, περιμένουμε την Μ. Πέμπτη στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 17 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν ασθενείς και από το απόγευμα νοτιοανατολικοί έως μέτριοι.

ΦΩΝΗΤΙΚΗ ΠΡΟΓΝΩΣΗ: SpellCast Feeds logo
Καταχωρήθηκε: πριν 19 ώρες
18°
φωτορεαλιστική πρόγνωση για: σήμερα
Πέμπτη 17/04/2014
Ώρα: 15:00
17°
Επώνυμα παιδικά ρούχα
Το μεγαλύτερο οnline Pet Shop
Χάρτης METEONET Χάρτης UV
Ιστιοπλοϊκοί χάρτες Πρόγνωση Ύψους Κύματος
Χάρτης Κεραυνών Κάμερες Πεντέλης
Χάρτης Αττικής Χάρτης Ευρώπης
Bing Maps Εργαλεία
ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΕΣ
ΜΕΤΣΟΒΟ 7°C
ΜΥΚΗ 7°C
ΝΕΥΡΟΚΟΠΙ 8°C
ΛΑΓΚΑΔΙΑ 8°C
ΞΑΝΘΗ 9°C
ΥΨΗΛΟΤΕΡΕΣ
ΡΟΔΟΣ 22°C
ΣΗΤΕΙΑ 22°C
ΟΡΕΣΤΙΑΔΑ 22°C
ΝΕΑ ΒΥΣΣA 22°C
ΑΓ.ΝΙΚΟΛΑΟΣ 21°C
Τα παραπάνω δεδομένα (ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΕΣ/ΥΨΗΛΟΤΕΡΕΣ) αποτελούν προγνώσεις. Για παρατηρήσεις (realtime) πατήστε εδώ
ΜΗΝΙΑΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΗ 04/2014 ΜΗΝΙΑΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΗ 03/2014 ΜΗΝΙΑΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΗ 02/2014
κλικ για δείτε: ΜΗΝΙΑΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΗ 04/2014 κλικ για δείτε: ΜΗΝΙΑΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΗ 03/2014 κλικ για δείτε: ΜΗΝΙΑΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΗ 02/2014
ΣΑΝ ΣHΜΕΡΑ
2005: Αμμοθύελλες στην Κρήτη. Εκλεισαν για αρκετές ώρες τα αεροδρόμια Σούδας και Ηρακλείου.
Τελευταία ενημέρωση προγνώσεων πριν 1 ώρα Η310513